Inter dobio konkurenciju za Jovetića!

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 05.07.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net

Klub iz Milana bio najbliži dovođenju crnogorskog fudbalera ali je dobio konkurenciju iz Italije.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Roma je spremna da se uključi u trku za dovođenje crnogorskog centarfora, ali je cena  za napadača Mančester Sitija 21 milion evra, pišu italijanski mediji.

Pisali smo da je Falji Ramadani bio u Milanu i da pregovara sa Interom oko dovođenja Jovetića, ali i Matije Nastasića (možete pročitati ovde), ali su se u trku uključio i tim iz 'Večnog grada'.

Nakon dovođenja Montoje iz Barselone, činilo se da će uskoro njegovim stopama krenuti i Jovetić, koji bi po drugi put sarađivao sa Robertom Manćinijem, ali sada će se videti koju stranu će popularni "Pujo" izabrati.

I Juventus se pominjao kao njegova sledeća destinacija, ali oni imaju trenutno druge prioritete za dovođenje u ovom prelaznom roku, pišu italijanski mediji.

Roma je navodno spremna da Crnogorca uzme na pozajmicu, sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone za 11 miliona evra. Ipak prema navodima ostrvskih, "Građani" nisu spremni da ga puste za sumu manju od 21 milion evra jer su ga pre 2 godine doveli iz Fiorentine za 30 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
as roma u srca
Monday, 06.07.2015
07:17

mislim da ce on u inter

avatar
Скаузерлија
Sunday, 05.07.2015
12:25

Читам нешто, не знам колико је тачно, и Ливерпул би Јовету. Наиме, Астон Вила не спушта цену за Бентекеа, тврдо траже 32 сома фунти тако да се Ливерпул окреће или Јовети или Лаказету. Богу Хвала.

avatar
JUVENTIN
Sunday, 05.07.2015
12:14

Na kraju ce ostati u sitiju

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 05.07.2015
12:09

objavite da je fudbaler marseja Imbula novi fudbaler ekipe Porta presao je za 20 miliona