Inter bio nadomak velikog pojačanja, evo šta se izjalovilo

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.09.2017.
16:56
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" su u poslednjim trenucima prelaznog roka pokušali da angažuju pojačanje za zadnju liniju, ali na kraju nisu uspeli u svojoj nameri.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Kako prenosi španska "Marka", milanski Inter je poslednjeg dana prelaznog roka pokušao da dovede defanzivca Real Sosijedada Injiga Martineza.

Fudbaler koji je bio i želja Barselone, našao se na radaru "Neroazura", nakon što im je propao transfer Škodrana Mustafija iz Arsenala, ali uprava nije uspela da preseli Španca u svoje redove.

Pregovori su navodno bili u poodmakloj fazi, ali je cena koju je uprava kluba iz San Sebastijana zacrtala za svog štopera na kraju dovela do toga da Inter ostane bez pojačanja.

Sosijedad je za Martineza tražio 30 miliona evra, što je bilo previše za klub sa "Meace", posebno jer je 26-godišnji Španac trenutno van stroja zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 03.09.2017
20:05

Likovi su pusili Murilja koji je sprecio 5,6 akcija gde bi Real izasao 1 na 1 sa golmanom Valensije. Nemaju sta da traze ni ove sezone.

avatar
gajokrusica
Monday, 04.09.2017
00:31

Taj Muriljo je najveca kiksara, videces tokom sezone. Ima dobre fizicke predispozicije, ali takticki ocajan, nije ni inteligentan, srlja, ma prosek cisti, 13 milki za njega puna kapa.

avatar
Go Hard or Go Home
Monday, 04.09.2017
15:37

Nadam se da si u pravu.

avatar
Oldboy
Monday, 04.09.2017
07:46

Samo pogledaj reakciju protiv Reala u 43 minuti kad je lopta išla ka Benzemi i videćeš, ali si u pravu povredi li se jedan od ove dvojice, u igru mora Ranokija, a bolje Muriljo nego Ranokija