Intenzivira se portaga za Džerardovim naslednikom

Autor: Boban Filipović
sreda 25.02.2015.
20:13
Izvor: Sportske.net

Legenda Liverpula igra svoju poslednju sezonu za 'Enfildu', a engleski mediji bezmalo svakondevno spekulišu ko će postati novi tim lider pošto Stivi Dži ode u SAD.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Ranije spekulacije na ovu temu su u prvi plan stavljale Kokea, Pola Pogbu, Artura Vidala, pominjani su mnogi igrači sa ostrva kojima se predviđa blistava budućnost, ali 'Liverpool Echoo', osanjajući se na saznanja do kojih je došao pouzdani nemački list 'Bild', prenosi da menadžer 'Redsa' Brednan Rodžers kao legitinmog naslednika Stivena Džerarda u svojoj ekipi vidi u Samiju Kediri.

27-godišnji nemački reprezentativac nije u prvom planu kod trenera Real Madrida Karla Anćelotija, u poslednje vreme i povrede su ga dodatno omele da češće bude na terenu, sve su to razlozi sve glasnijih priča o njegovom odlasku sa 'Santjago Bernabeua' na kraju sezone.

Kedira je u bliskoj prošlosti dovođen u vezu sa prelaskom u Arsenal, kako stoje stvari sada je bliži Liverpulu, a u igru bi mogao da se uključe u neki Bundesligaši, u prvom redu Šalke.

Prema informacijama do kojih je došao pomenuti 'Bild', na 'Enfild Roudu' su rešeni da već ovih dana potišu predugovor sa Samijem Kedirom, jedinim fudbalerom na svetu koji može da se podiči osvajanjem dva najprestižnija trofeja u 2014. godini.

Dao je doprinos u osvanjanju 'Desime', sa 'Kraljevskim klubom' je podigao 'klempavi' pehar Lige šampiona u Lisabonu, nešto kasnije i 'Boginju' na Mondijalu u Brazilu sa 'Pancerima', prvu od ujedinjenja Nemačke.

Kedira


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Wednesday, 25.02.2015
21:19

Naravno da Kedira ne moze biti zamena za Dzerarda jer nisu isti tipovi igraca kao prvo ali dovodjenje svetskog igraca kakav je Kedira bez obestecenja bi bio pun pogodak Rodzersa! Can-Kedira na sredini bi bio BETON.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Wednesday, 25.02.2015
22:36

mnogo potcenjen igrac, au stvari je sver ... samo malo da je brzi igrac !!!

avatar
Uncounquered
Thursday, 26.02.2015
03:50

Kedira nema niste drugo osim odbrane, realno.

avatar
Savoa
Thursday, 26.02.2015
00:30

Ocajan je! :-D

avatar
the NormalOne
Wednesday, 25.02.2015
22:41

Malo ispred Kutinjo I odlican vezni red,al ne verujem da ce se ovo desiti Kedira bi trazio preveliku platu,mada ide Stivi pa mu mozda daju njegovu platu ..