Ima šansu da igra sa MSN, ali ne želi na Kamp nou?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.04.2016.
16:04
Izvor: Sportske.net

Zvuči čudno, ali Francuz ne želi da napusti svoj klub i pređe u Barselonu.

Beta/AP Photo/Angel Fernandez
Beta/AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Napadač Sevilje Kevin Gameiro negirao je glasine da će na leto preći u Barselonu.

Gameiro je povezivan sa prelaskom na Kamp nou poslednjih nedelja, skauti Barselone redovno prate njegove igre u Sevilji, ali on ne želi da napusti klub iz Andaluzije.

''Barselona? I dalje imam dve godine ugovora sa Seviljom. Smiren sam i veoma srećan u klubu. Ljudi ovde me vole i ova sredina odgovara mojim kvalitetima. Sevilja od početka veruje u moje kvalitete i jedino sam fokusiran da se odužim na najbolji mogući način. Videćemo šta će se kasnije dogoditi'', rekao je Gameiro.

Ovaj 28-godišnji napadač postigao je 16 golova ove sezone, a u četvrtak će pomoći svom timu da se plasira u novo finale Lige Evrope. Sevilja u polufinalu najpre gostuje Šahtjoru u četvrtak, a revanš je sedam dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Força_Barça
Wednesday, 27.04.2016
03:33

'Ova sredina odgovara mojim kvalitetima'nDrugim rijecima sram bi ga bilo doci u Barsu jer zna da ne moze pruziti taj nivo igre.Da se dzaba ne bruka.

avatar
Lecter
Tuesday, 26.04.2016
17:19

Pa nijedan igrac nece reci javno da zeli da predje nedje iz postovanja prema svom klubu.Vjerovatno ce covjek sacekati kraj sezone i odluciti ostaje li u Sevilji ili prelazi.

avatar
Milos Vranjevac
Tuesday, 26.04.2016
16:55

U timu mora postojati rotacija. Koji to dobar igrac voli da greje klupu? Nema rotacije,onda nema jake klupe a bez klupe kada stigne umor i povrede nema ni trofeja

avatar
ppera1
Tuesday, 26.04.2016
20:36

Upravo obrnuto, bez jake klupe nema ni rotacija, a bez rotacija nema ni jake ekipe, pogotovo u završnicama takmičenja. Koji to dobar igrač voli da greje klupu? A što bi grejao klupu ako je dobar igrač (osim ako klub ima jako lošeg trenera ili ga uopšte i nema)? Ne igrati svaku utakmicu svih 90 minuta nije isto što i 'grejati klupu', mada je ego pojedinih igrača koji imaju jako visoko mišljenje o sebi to izjednačio...

avatar
stevan_vasic90
Friday, 29.04.2016
00:27

Znači po tebi je Gotze loš igrač pa mu Guardiola zato ne daje šansu? Ili je Ibrahimović bio loš igrač , toliko loš da sa njim čak nije hteo ni da priča kad je igrao u Barceloni. Nije to uvek stvar kvaliteta druže.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 26.04.2016
16:26

Pa zato što ne može da igra sa MSN osim ako barselona ne odluči da igra sa 4 napadača.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 26.04.2016
16:23

Ja ga potpuno razumijem,zna da ce biti na klupi tokom citave sezone,dobice malo vise minuta u kupu kralja i to je to...Svi znamo da Messi,Suarez i Nejmar igraju svaku utakmicu 90 minuta i nikako ne vole da budu zamijenjeni....Zato ce Barsa jako tesko naci nekog dobrog napadaca koji ce prihvatiti situaciju da bude na klupi.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 26.04.2016
17:16

Jedini nacin je dobar mladi igrac kao sto je npr Iheanaco,ali Siti ce traziti ogromnu cenu jer je ubica od igraca.A i sam decko najvise voli Real u spaniji,izjavio je skoro da mu je san da igra za Real.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 26.04.2016
16:23

Nije rekao da ne zeli nego da ima ugovor sa njima i da je srecan tamo a da ce se videti sta ce se kasnije desiti. To mnogi igraci govore. Pa sam Suarez je produzio ugovor sa Liverpulom pa kasnije presao u Barsu.