Ilara na sniženju?

Autor: Boban Filipović
petak 27.02.2015.
16:06
Izvor: Sportske.net

'El Confidencial' piše je Real spreman da pusti baskijskog vezistu po znatno nižoj ceni od one po kojoj je doveden iz Sosijedada.

Beta/AP Photo/Kamran Jebreili
Beta/AP Photo/Kamran Jebreili

Povezane vesti

Prema saznanjima do kojih je došao pomenuti španski list, Asier Iljaramendi bi mogao da napusti 'Santjago Bernabeu' na kraju sezone.

Razlog je mala minutaža koju dobija kod Karla Anćelotija, ali i dolazak Brazlca Lukaša Silve koji igra na istoj poziciji.

Spekuliše se da će Real tražiti 12 miliona evra za njegov tranfer i da su prvi u red stali Liverpul i njegov bivši klub Real Sosijedad.

Podsetimo, Iljaramendi je doveden na 'Bernabeu' leta 2013. godine sa 'Anoete' za 30 miliona evra.

Ovih dana se spekulisalo da je menadžer Liverpula zainteresovan za Samija Kediru, još jednog zadnjeg veznog Reala koji ne dobija previše šansi da igra u poslednje vreme.

Šta misite koja bi opcija bila bolja za 'Redse'?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skauzelija 86
Friday, 27.02.2015
17:21

Za njega stvarno nije mnogo 12 miliona. To je novac koji se danas plaća za igrače koji treba da popune rotaciju, a on ima kvalitet barem za to. A kada se pogleda tenutna situacija kod nas na DM i CM poziciji (odlazi Džerard, Alen pojma nema, Lukas sa povredama rizičan uvek, tako da ostaju Džan i Hendo), on bi svakako bio više nego dobro došao. A da može da se nadje bolji igrač od njega na toj poziciji, može, ali za 12 miliona ne može. Sada je na upravi da vide šta su im prioriteti.

avatar
Benz9
Friday, 27.02.2015
21:21

kao prvo ovo je cista laz....traziti 12 mil za igraca kojeg si doveo za 39 i za kojeg si odbio ponudu od 30 mil(na insistiranje ancelotija jer smo imali problema sa povredama) je cista glupost.....a perez nije ni lud ni glup....ako ga zelite moracete dati najmanje 25-30 mil sto za njega nije mnogo....u realu mozda izgleda pogubljen na terenu ali nije tako uopste....ponekad je neopravdano zapostavljen i zbog toga je izgubio samopouzdanje....ako hoces da vidis pravog iljaru potrazi klipove iz vremena dok je igrao u sosijedadu...

avatar
Friday, 27.02.2015
22:18

Ne bih da de pretjerano protivim tvom komentaru, ali gledaj to ovako. Godisnja primanja Iljaramendija i 12m pa se dodje do fine cifre. Jer tesko da ce neko ponuditi vise, a Real samo gubi s tim sto mu daju platu. Uglavnom, po meni je jos rano o transferima. A iskreno ovaj igrac nije dobio ni pravu sansu i po meni je jakp dobar igrac. Mozda ne za Reala, ali moze igrati u vecini timova kao starter.