Iguain - Ipak Arsenal?!

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 09.04.2015.
16:58
Izvor: Sportske.net

Da li će Argentinac konačno preći u redove "Tobdžija"?

Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio
Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio

Povezane vesti

Kada je 2013. godine odlazio iz Real Madrida, bilo je dosta priče o tome da će se Gonzalo Iguain oprobati u PL, i to u Arsenalu, koji nije krio interesovanje za Argentinca. Ipak, tada je londonski tim pretekao Napoli sa većom sumom novca, pa je "Pipita" krenuo stopama Maradone.

Međutim, usled ne baš sjajnih rezultata Napolija i nemogućnosti da se ozbiljno uključe u borbu za titulu, mediji su sve glasniji u spekulacijama da će Argentinac promeniti sredinu. Iako se isprva kao moguća destinacija pominjao Liverpul, prema svežim "ostrvskim" izveštajima, stvorili su se uslovi da odlični napadač konačno završi u Arsenalu.

Kako prenose engleski mediji, italijanski klub će saslušati ponude iznad 30 miliona funti. Ipak, nikada ne treba potceniti škrtost Arsena Vengera, ali ni zanemariti činjenicu da Francuz u napadu na raspolaganju ima odličnog Velbeka i Žirua, koje i te kako umeju da odmene Sančez i Volkot.

U svakom slučaju, igrač poput Iguaina bi pomogao gotovo svakom timu, pa i Arsenalu. Ukoliko se najavljivani transfer i ostvari, da li to znači da će Arsenal konačno biti spreman za osvajanje PL?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke