Ibru teraju iz Pariza, sele ga u Premijer ligu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.03.2015.
13:12
Izvor: Sportske.net

Nakon incidenta koji se desio posle utakmice Bordoa i PSŽ-a veliki su izgledi da će Zlatan na kraju sezone napustiti Francusku. Mediji mu već određuju narednu destinaciju.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Izjava Zlatana Ibrahimovića nakon meča PSŽ-a i Bordoa je uzbudila javnost u Francuskoj, izrevoltiran lošim suđenjem na tom meču Šveđanin bosanskog porekla je rekao da je Francuska sr*** zemlja.

Naravno, reagovao je i državni vrh, Marin Le Pen mu je čak rekla da mora da napusti zemlju, jedan bivši reprezentativac Francuske je istakao da je uvredio njega i ostalih 66 miliona državljana te zemlje.

Usledilo je izvinjenje Zlatana Ibrahimovića, ali teško da je to dovoljno da obuzda one koji ga ne vole.

Sigurno je da i mediji u Francuskoj neće biti na istoj distanci kada je on u pitanju, a transfer ovog leta se sam nameće.

Kladionice su već izbacile kvote kada se radi o njegovom narednom klubu. Verovali ili ne, najverovatnije će, prema njima, njegova naredna destinacija biti Engleska.

Liverpul je glavni favorit, kladionice su istakle kvotu od 8/1, odnosno kvotu 9. Čelsi je na drugom mestu sa kvotom 11, Mančester Siti sa kvotom 17 i Arsenal sa kvotom 21.


Ibrahimović je na zalasku karijere, ima 33 godine, u oktobru puni 34 i sigurno je da nije u top formi, ali svakako može da odigra na vrhunskom nivou još koju sezonu.

Nikada nije igrao u Premijer ligi, da li je došlo vreme?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke