Ibrina povreda sve poremetila, Murinjo ima novi uslov, Konteu se neće svideti!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 22.04.2017.
09:02
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted mora da menja planove u hodu. Problem je činjenica da moraju da kupe napadača!

Beta/AP Photo/ Rui Vieira
Beta/AP Photo/ Rui Vieira

Povezane vesti

Posle užasnih vesti koje znače ne samo da je Ibrahimović završio sezonu, već se pominju i gore stvari, u Junajtedu su zatečeni i svi planovi su srušeni.

"Bez njega sve će biti mnogo teže", rekao je Murinjo, a nije mislio samo na završnicu ove sezone.

Naime, sada, osim štopera, napadač postaje prioritet.



Lukaku je bliži Čelsiju, Junajted ima ogroman novac, ali ne i mnogo ideja, kada je u pitanju klasični napadač.

Mnogi su verovali da će forsirati Rašforda, ali mu je potreban neko iskusniji.

Zbog toga je Murinjo promenio uslove eventualne prodaje golmana Realu. Već se zna da će De Hea natrag u Madrid, a Junajted sada traži Alvara Moratu kao deo sporazuma.

Naime, Murinjo smatra da bi Španac mogao da bude idealno rešenje, iako se on već dogovorio sa Konteom.

Realu je svejedno, oni hoće De Heu i verovatno će usloviti Moratu koji želi u Englesku, a najvažnije mu je da igra. Prethodno je Murinjo pregovarao oko Krosa, međutim, sada je napadač prioritet.

Sa Moratom bi rešio deo problema, a onda se okrenuo traženju štopera, mada njegova prva meta iz Pari Sen Žermena deluje kao nemoguća misija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 23.04.2017
17:17

Nadam se da ovo nije tacno. Morata nema kvalitet za Mancester. Dati De Heu za njega je ludost.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 22.04.2017
19:25

Treba Murinjo da proba do kraja sezone sa Marsijalom u spicu, tu se on najbolje i snalazi, mislim da bi i pokidao kao napadac

avatar
magister
Saturday, 22.04.2017
16:01

Pošto se radi o igri velikih brojeva, moram da primetim da mi Morata ne deluje kao rešenje. Pre bih pomislio da je pominjanje Morate maska za neki drugi napad. Razmišljajući o igračima koji bi mogli da preuzmu Ibrinu ulogu (a mislim da će prvo pokušati sa Runijem), prvo su mi pali na pamet Robert Levandovski, Aleksis Sančez, Olivije Žiru, Karim Benzema, Dembele i Obamejang iz Borusije Dortmund, a na probu bih doveo i Musu Dembelea iz Seltika.

avatar
Saturday, 22.04.2017
13:23

Mislim na Lukakua!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 22.04.2017
13:22

NE LUPAJTE VISE O DE HEI, STA JE OVO?

avatar
Saturday, 22.04.2017
13:22

To Murinjo legendo samo ga uzmi,molim te!

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 22.04.2017
18:25

Pa ti za Moratu napisa da je odlican igrac i da bi bio sjajno resenje za Celsi kad ode Kosta. Zasto sad zelis da ga uzme Murinjo? Ja mislim da nisi ni procitao vest i da si samo nagadjao o kojem se napadacu radi,verovatno mislis na Lukakua. Jesam u pravu Kinze Konze?

avatar
Saturday, 22.04.2017
13:07

Мората је све, само не искусан... Ја бих волео Лаказета, није ни он нешто искуснији од Морате, али опет види се разлика. Доведи Лаказета, задржи Де Хеу!

avatar
Kajzer_soze
Saturday, 22.04.2017
13:41

Pa naravno da se vidi kada Morata igrao u najteskoj ligi za napadaca(Italijanskoj) i sada igra u najdobroj ligi(Spanskoj) a Lakazet u smesnu (Francuskoj).Neka taj isti Lakazet predze u jacu ligu pa onda ce da pricamo koliko je bolji od Morate.

avatar
Barbosa
Saturday, 22.04.2017
14:08

Grizmana ili Obamejanga.

avatar
MultiMagic
Saturday, 22.04.2017
12:50

Rasford i jeste dobio dosta prilika ove sezone, ali mora neko bolji od njega, previse promasuje, zna da stvori lepo sansu ali gol da postigne jos uvek ne. Licno mi se vise svidja kada ne igra Ibrahimovic jer je onda igra brza i nekako lepsa ali se onda pak javlja problem davanja golova iako je i Zlatan sam znao ponekad da promasuje vise puta. Generalno ce igraci Junajteda morati mnogo da rade na realizaciji tokom priprema. I da se dovede napadac koji ce dati 20+ golova u domacim takmicenjima mora i ofanzivni vezisti kao i Pogba da budu u tom segmentu bolji.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 22.04.2017
12:28

A Morata je kao iskusan ? Lukaku ili Kane jer su provereni igraci, voleo bih i Sancheza u timu, dobro poslujemo sa Arsenalom

avatar
Pukovnik
Saturday, 22.04.2017
12:02

A dva vrhunska napadaca imamo, Marsijal i Rasford, samo jos da ih bunkerinjo upari u napadu. Jedino pojacanje koje Junajtedu treba je jedan zadnji vezni tipa Kante koji bi rasteretio Pogbu. So, Smoling, Bejli, Valensia, vezni red: 'Kante', Pogba, Esli Jang, Mihtarijan i u spicu Marsijal i Rasford, to je 442 formacija kao sto je bila pod Fergusonom, ja bih mozda jos mjesto Esli Janga doveo Zahu.

avatar
Barca4ever
Saturday, 22.04.2017
17:55

Sreca pa se ne pitas. Batali fudbal da pratis.

avatar
Alvi
Sunday, 23.04.2017
10:44
avatar
Pukovnik
Sunday, 23.04.2017
01:51

Haha, mogao si i da obrazlosis a ne samo onako da napises.Ja mogu prestati da pratim fudbal ali kako vidim ti ga uopste i ne pratis. Ti izgleda uopste ne shvatas koliko je zadnji vezni igrac bitan u fudbalu, pogledaj Kantea, prosle sezone titula a evo izgleda i ove. Zadnji vezni, razbijac, je veoma potreban Junajtedu, ne samo da bi donio slobodu Pogbi nego bi i dao sigurnost stoperima. So i Valensija su za mene medju najboljim bekovima u Engleskoj i njih dva bi sa razbijacem na sredini dobila vecu mogucnost da idu naprijed. Mihtarijan moze odlicno da igra krilo, jos jedno bi trebalo dovesti, ako si gledao Kristal Palas, Zaha ima prodornost, brzinu, dribling. Marsijal i Rasford trenutno igraju daleko od gola, igaju nekakva krila a uopste nisu krilni igraci, igraju zbog Ibrahimovica koji veoma usporava igru, njih dvojica imaju brzinu tako da mogu da pritiscu protivnicku odbranu a mogu mnogo da pomognu i veznom redu.

avatar
Saturday, 22.04.2017
10:33

Ma ne placem ako ga dovede. Ima i bolji napadaca od njega koji su dostupni. Mada bi vise voleo da svoju rupu Murinjo zatvori tako sto dovede Lukakua jer onda doticni nebi doso u Celsi sto je moja zelja.

avatar
Saturday, 22.04.2017
11:10

Eto vama Lukaku, ja bih radije Moratu ili Grizmana :))))

avatar
Nikki92CFC
Saturday, 22.04.2017
16:33

Nemoj posle neko da mi prica o velicini klubova. Dakle i Morata i Lukaku zele i mastaju o Celsiju. Nadam se da ce Konte izabrati pametno a koga ne zeli taj ce u Junajted ako se smilujemo pa ne uzmemo obojicu :)

avatar
Jack Rackham
Saturday, 22.04.2017
11:10

Lukaku je odlican napadac

avatar
Carina_11303
Saturday, 22.04.2017
09:59

E zbog ove vesti mozda pocnem da zelim da junajted udje u LS - da bi Lukaku otisao kod njih. Svako ko prati Čelsi zna da Emenalo želi Lukakua, a ne Konte. Kao što Konte nije želeo ni Bačuajia. Pogledajte šta je uradio sa igračima koje je želeo, a to su Kante i Alonso. Ne možemo bre da se sastavimo bez Alonsa na levoj strani, što kaže Geri Nevil, kao da je Roberto Karlos u pitanju, a ne čovek koji nije pre par godina mogao da se probije u Boltonu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 22.04.2017
16:03

Slazem se da su Alonso Kante Konteovi igraci i da ih je on doveo i unaprijedio takodjer tu je i Moses zaboravio si ga covjek isao po pozajmicama a sada on i Alonso nezamjenjivi na tim wing back pozicijama takodjer Luiz je vracen na Konteovu inicijativu i zahvaljujuci njemu smo dobili cvrstinu u odbrani jer je Luiz ipak klasa ne kontam neke sto dzaba pisu kiksara a dok smo pobjedjivali sa clean shetovima govorili su Luiz stopercina i da te pitam nesto kako ti znas da Konte nece Lukakua to jest da ga Emanalo forsira mozda bas hoce Lukakua i Emanalo i Konte u Celziju?

avatar
Bolender
Saturday, 22.04.2017
09:55

Hahah kako novinari grade pricu to je neverovatno. O De Hei se prica tako sigurno da prelazi kao da je on to vec sam izjavio. Ne ide on u Real, niti ce Morata ovamo.