"Ibra, Kavani i Pastore ne mrdaju iz Pariza"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.04.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al-Helaifi poslao je jasnu poruku onima koji veruju u spekulacije da bi Zlatan Ibrahimović, Edinson Kavani i Havijer Pastore na kraju sezone mogli da napuste "Park Prinčeva".

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Spekulacije o tome kako bi na kraju sezone Zlatan Ibrahimović, Edinson Kavani i Havijer Pastore mogli da napuste Pari Sen Žermen do sada smo čuli mnogo puta.

Pomenuti trojac dovođen je u vezu sa raznim evropskim klubovima, mnogi su im već našli nove angažmane, ali od transfera pomenutih igrača sasvim izvesno neće biti ništa.

Da su navedene spekulacije neistinite potvrdio je vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al-Helaifi koji je za "FOX Sports" istakao kako pomenuti fudbaleri ostaju na "Parku Prinčeva" i naredne sezone.

"Naravno da ostaju u klubu" odgovorio je Al-Helaifi upitan o budućnosti trenera Blana i pomenutih fudbalera.

Bogati predsednik "Svetaca" dodao je da će Ibrahimović odraditi poslednju godinu ugovora sa Pari Sen Žermenom, dok ponude za Kavanija i Pastorea neće biti uzimane u obzir.

"To se ne dovodi u pitanje. Ostaju sa nama naredne sezone, to je jedina istina" dodao je Al-Helaifi.

Prvi čovek Pari Sen Žermena dotakao se i teme potencijalnih pojačanja potvrdivši da je bilo pregovora sa Juventusom oko angažovanja Pola Pogbe. Jasno je, dakle, da će Parižani pokušati da se pojačaju pred narednu sezonu a odlasci najboljih igrača nisu opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boykevp
Wednesday, 29.04.2015
00:49

steta za kavanija, nedaju mu da igra onako kako ume, i nedaju mu da ide.. a forsiraju formaciju sa jednim klasicnim napadacem.. za pastorea me ne cudi da ostaje jer je trenutno u najboljoj formi , i ako bi ga prodali to je kao da bi pustili da ode zlatna koka.. pokusavaju da napadnu ligu sampiona, fali im mozda jos jedan vrhunski veznjak i pojacanja na bekovskim pozicijama i kad to uklope mogu da krenu u pohod, pod uslovom da david luiz ne kiksira vise, ili da ga bace prodaju

avatar
Tuesday, 28.04.2015
22:09

To bre. Kavani sigurno nece u Junajted.

avatar
rossonero_t
Tuesday, 28.04.2015
19:39

Pastore kralju bezi odatle dok jos mozes

avatar
Hala Madrid 10!
Friday, 01.05.2015
12:38

Ne cene ga dovoljno,odlican je.

avatar
la_decima10
Tuesday, 28.04.2015
19:23

pa da....psg je u situaciji da se priprema za ligu prvaka, da dovodi igrače, da se uigrava itd.....francusko prvenstvo je mačji kašalj za psg bez obzira na dobri lion, monako i ostalo društvo

avatar
Poznavalac
Tuesday, 28.04.2015
18:57

Rade pravu stvar i imaju odlican tim.ibra ce odigrati jos jednu sezonu i posle ce na njegovoj poziciji najzad doci kavani..