I Venger hoće Baskijca

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.02.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

Venger želi da dovede zadnjeg veznog fudbalera pred sam kraj ovog prelaznog roka, a novo ime se našlo na njegovom radaru.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Prelazni rok se približava kraju, a očekuje se da premijerligaši obave još par transfera.

Arsenal je ekipa koja traži igrača sredine terena, pitanje je hoće li Kokelin uspeti da iznese celu sezonu na ovoj poziciji, a nekoliko igrača je dolazilo u obzir.

Poslednja vest koju su preneli engleski mediji jeste da će danas Arsenal pokušati da dovede Asijera Iljaramendija, fudbalera Real Madrida za koga je, takođe, u poslednjim trenucima transfer perioda zainteresovan i Liverpul na čelu sa Brendanom Rodžersom.

Iljaramendi je odbio ekipu iz svoje Baskije, Atletik Bilbao, a u timu Real Madrida teško je očekivati da dobije priliku da se pokaže ove sezone.

Postoji mogućnost da se Arsenal i Real Madrid dogovore o pozajmici, ali veća je verovatnoća da se on za stalno preseli u London.

Liverpul je za njega ponudio 18 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 02.02.2015
11:26

Obozavam ovog veznog igraca :)

avatar
arthaslichking
Monday, 02.02.2015
12:03

nij elos, solidna defanziva, ali mu e kreativnost losa, mozda ima pregled i sve, ali sene usudjuje da salje loptu dalje od dva igraca od sebe, cesto gura na stranu, i vrlo nesiguran u napadu. Nije los za Arsenal Liverpool, ali pored Krosa, MOdrica silve i Kedre zaista ne moze biti prvi izbor.