I Liverpul ulazi u trku za "Tigra"!

Autor: Boban Filipović
sreda 06.08.2014.
23:35
Izvor: Sportske.net

Novinarka Mina Rzuki, stalni dopisnik medijskih giganata kao što su BBC, CNN, ESPN i Mirror, objavila je na svom zvaničnom tviter profilu da su 'Redsi' rešeni da na 'Enfild Roud' dovedu Radamela Falkaa.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Po medijima se uveliko spekuliše ko bi mogao da bude naslednik Luisa Suareza u dresu Liverpula, a najnovije ime koje je iskočilo je ni manje ni više do Radamel Falkao.

'El Tigre' je propustio Mondijal zbog povrede, ali bez obzira na to Monako ne bi imao ništa protiv prodaje ukoliko se pojavi prava ponuda.

Falkao se najčešće pominjao kao potencijalno pojačanje Real Madrida, ali 'Kraljevski klub' je danas produžio saradnju sa Karimom Benzemom, što bi moglo da znači i njihovo odustajanje od sjajnog Kolumbijca ovog leta.

Bivši napadač Porta i Atletiko Madrida ovih dana se pominjao i kao velika želja Mančester Sitija, ali 'Građani' imaju opomenu od UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Pominjana je mogućnost prodaje Puja Jovetića Juventusu, kako bi se oslobodilo mesto u napadu za 'Tigra', a Liverpul želi da iskoristi tu gužvu i privoli Radamela da dođe na 'Enfild Roud'.

Zvanična ponuda još uvek nigde nije obelodanjena, jedini izvor su saznanja pomenute novinarke, a nema sumnje da bi Radamel Falkao bio idealno rešenje za naslednika Luisa Suareza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke