Hoće li Van Gal izaći Advokatu u susret?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 06.08.2015.
16:50
Izvor: Sportske.net

Menadžer Sanderlenda traži od svog zemljaka da mu ustupi talentovanog igrača na pozajmicu.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Engleski mediji prenose informaciju da je Adnan Januzaj želja doskorašnjeg selektora Srbije.

Pretpostavlja se da 20-godišnji reprezentativac Belgije ni ove sezone neće dobiti bitnu ulogu kod Luja Van Gala, naročito u slučaju ako na 'Teatar snova' dođe Pedro iz Barselone, pa pozajmica zvuči kao sasvim realna opcija.

Dik Advokat bi vrlo rado da ima Januzaja u svom taboru, nada se da će mu zemljak Van Gal izaći u susret i da će mladog krilnog napadača imati na raspolaganju već u prvom kolu Premijer lige.

'Crne mačke' otvaraju novu sezonu u subotu na gostovanju u Lesteru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 06.08.2015
18:39

Voleo bih da se realizuje ova pozajmica. Odgovarala bi obema stranama. Januzaju bi koristila i te kako. Naigrao bi se sigurno. Treba iskoristiti ovakvu priliku.

avatar
Nikola M.
Thursday, 06.08.2015
17:16

Nadam se da će se realizovati ova pozajmica, jer mislim da bi bila korisna, kako Junajtedu, tako i samom Januzaju. Junajted bi tako poslao talentovanog momka u klub iz iste lige (to smatram za veliki plus), koji bi mogao da mu garantuje više minuta, a mladim igračima je bitno da što više igraju, tako bi sticao iskustvo i imao više prostora za igru i eventualni napredak. Januzaj još uvek nije za prvi tim, ali je isto tako prerastao rezervni mladi tim, tako da smatram da bi mu i te kako godila pozajmica u premijerligaški klub.

avatar
Nouhei
Thursday, 06.08.2015
17:15

Dobar potez za Januzajevu karijeru.