Hoće li se Rojsu ispuniti želja?

Autor: Miloš Marković
sreda 14.01.2015.
10:26
Izvor: Sportske.net

Nemački fudbaler ima želju, zna gde bi najradije nastavio svoju karijeru.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Marko Rojs je jedna od zvezda prelaznog roka. Ako ne januarskog, onda sigurno letnjeg, kada će se mnogi klubovi otimati za njegov potpis.

Interesovanje su već izrazili Real Madrid, Barselona, te Čelsi, Pari Sen Žermen i Liverpul, ali niti jedan od ovih pomenutih klubova nije Rojsova želja.

Kako javljaju inostrani mediji, Nemac ima želju da pojača Atletiko Madrid!

Simpatije koje gaji prema Dijegu Simeoneu kao stručnjaku sličnog stila i fudbalskog šarma koji poseduje njegov sadašnji trener, Jirgen Klop, dovoljne su, navodi se, da se Rojs u konkurenciji finansijski i takmičarski konkurentnijih interesenata u svom izboru za budućnost opredeli za šampiona Španije i finalistu Lige šampiona.

Štaviše, Rojs je u više navrata izjavljivao da novac nije primarna stavka u njegovoj karijeri, što je i potvrdio kada je pred dolazak u Dortmund iz Menhengladbaha odbio unosnu ponudu Bajerna, koji i dalje želi da ga angažuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBabaManUtd
Wednesday, 14.01.2015
11:35

Kad bi otisao Rojs u Atletiko, kao navijac Real-a priznajem najiskrenije da bi 80% odbranili titulu, ponovili uspeh u LS iz prosle sezone 100%, i 50% da osvajaju LS. Trenutno su jedina ekipa na svetu koje se iskreno bojim kad igra protiv Real-a, njegovim dolaskom ne bi smeo da gledam tekmu. PREJAK IGRAC, PREJAK ! Nadam se samo da ovo nije istina, i da ce preci u Real, ili otici u PL.