Hoće li Bane Luizovim stopama?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.03.2015.
13:13
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen je pre par dana u Ligi šampiona zadao težak udarac londonskim ''Plavcima'', ali izgleda da se ''Sveci'' tu neće zaustaviti...

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Šokantni epilog utakmice na ''Stamford Bridžu'' još uvek se prepričava, a ono što se u brojnim komentarima izdvaja u prvi plan, jeste činjenica da je doskorašnji štoper Čelsija David Luiz bio jedan od onih koji su presudili svom bivšem klubu.

Njegov Pari Sen Žermen će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, Čelsiju ostaje da se okrene Premijer ligi, a zahvaljujući sjajnom iskustvu sa Luizom, koga su letos doveli za 50 miliona funti, Parižani sada žele da i narednog leta svoj tim ojačaju angažovanjem jednog od ključnih igrača Čelsija.

Naravno, u pitanju je naš Bane Ivanović, za koga su se ''Sveci'' i prošlog leta interesovali, ali je Srbin ostao veran ''Plavcima''.

Međutim, s obzirom na sjajne partije i nove važne golove kapitena naše reprezentacije ove sezone, na leto se očekuje još veće interesovanje za njegove usluge o čemu smo još ranije izveštavali.

Čelsiju će biti sada znatno teže da ga zadrži u svojim redovima, pogotovo jer mu je do isteka aktuelnog ugovora ostalo još godinu dana.

Takođe, ni ''Svecima'' neće biti lako da svoju veliku želju ostvare, ne toliko zbog veće konkurencije, nego zbog Ivanovićeve želje da ostane veran ''Plavcima''.

Ipak, leto će svakako biti zanimljivo kad je u pitanju Bane Ivanović, a ukoliko na ''Parku prinčeva'' budu dovoljno uporni i konkretni, ne bi trebalo da iznenadi i da Baneta i Luiza ponovo vidimo u istoj ekipi.

U prilogu uživajte u Banetovim majstorijama i golovima izaktuelne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak