Hoće li Baloteli ostati u Milanu?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 24.09.2015.
15:36
Izvor: Sportske.net

Italijan još uvek ne razmišlja o tome.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Mario Baloteli se dobro uklopio u Mihinu postavku, sredio svoje ponašanje i stav, deluje zrelije nego ikada.

Drugačije se ponaša na terenu i van njega, dobre igre i posvećenost kruniše golovima.

Navijače već sada zanima šta će biti sa Mariom, koji dres rosonera nosi kao pozajmljeni igrač Liverpula. Obzirom da su Redsi gledali svim silama da ga pozajme i rasterete budžet za plate, kao i to da ga Rodžers ne vidi u svojim planovima, nameće se očigledan odgovor.

Ipak, imajući u vidu da je sam Rodžers pod velikim pritiskom javnosti, da bi mogao već u nekoliko narednih nedelja da bude smenjen, pitanje i odgovor dobijaju drugu dimenziju.

Osim Balotelija, sudbina još nekolicine fudbalera među kojima je i Lazar Marković biće pod znakom pitanja, jer će novi menadžer svakako gledati da maksimalno iskoristi sav potencijal koji ima na raspolaganju.

Za sada, kada je u pitanju Mario, ne razmišlja se toliko daleko unapred.

"Hoće li Mario ostati u Milanu? Prelazni rok je trenutno zatvoren, tako da u ovom momentu nema potrebe razmišljati o tome.", rekao je Mino Rajola, zastupnik italijanskog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NDJ34
Thursday, 24.09.2015
17:17

Prerano je o tome pricati..Ko ce znati sta moze da bude, Mario je poceo odlicno, igra fenomenalno, vidi se da se dao u igru i trening i da ima volju, ali tek je poceo..Ja se iskreno nadam da ce i dalje igrati ovako, tako da 10m stvarno nije puno ukoliko bude u pravoj formi..FORZA

avatar
Fausto87
Thursday, 24.09.2015
20:55

Nema klauzule po kojoj bi ga Milan mogao otkupiti za 10 mil.Ako bude pruzao dobre partije i dao mnogo golova cijena ce mu opet narasti na 20 mil.

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 25.09.2015
11:23

Ma i da ga ne otkupimo, mi smo sa njim vec napravili odlican posao, svaki gol, asistencija je samo bonus.. Ako nam Ibra dodje sledece sezone stvarno ne znam sta cemo raditi sa tolikim spicevima..

avatar
NDJ34
Friday, 25.09.2015
00:28

Postoji klauzula otkupa u ugovoru, takodje u ugovoru stoji da ga Milan moze vratiti u Liverpul i prije isteka pozajmica, ukoliko ne bude postovao pravila ponasanja..

avatar
Don Silvio
Thursday, 24.09.2015
22:31

mislim da je spominjano da ima klauzulu od 10m za otkup. Nisu ovi iz Milana sisali vesla da vrate igraca u formu a onda da ih ovi ucjenjuju za otkup. Kad ide pozajmica obicno ide i klauzula za otkup

avatar
Oldboy
Thursday, 24.09.2015
16:33

Mislim da ce ostati jer igra u domovini,a i navijac je Milana