Hasi i Olimpijakos ne mogu bez Srba!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.06.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

Navikao je Besnik Hasi da u timovima koje vodi ima po nekog srpskog internacionalca. Kao trener Olimpijakosa poželeo je da bivši napadač Crvene zvezde bude angažovan za nastupajuću sezonu.

Epa/Vincenzo Artiano
Epa/Vincenzo Artiano

Povezane vesti

Šampion Grčke krenuo je u sklapanje tima za nastupajuću sezonu koja će za Olimpijakos početi nešto ranije i to zbog činjenice da će crveno-beli iz Pireja morati da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Novi trener Besnik Hasi zatražio je od čelnika kluba iz Pireja pojačanja u navalnoj liniji, a na spisku se nalaze trojica fudbalera, među kojima i bivši napadač Crvene zvezde.

Grčka "Gazzeta" prenosi da je Filip Đorđević (29) prvi na listi željenih pojačanja Olimpijakosa, a kao rezervne opcije navode se Emanuel Emenike iz Fenerbahčea i Apostolos Velios iz Notingem Foresta.

Za svega nekoliko dana Filip Đorđević ulazi u poslednju godinu ugovora sa klubom iz Rima i to je jedan od razloga zbog kojih bi Olimpijakos mogao da ga dobije po sniženoj ceni.

Vrednost Filipa Đorđevića se u datim okolnostima procenjuje na oko 2 miliona evra, a logično je da će Lacio želeti da ga se "reši" jer Srbin nije bio standardan u prethodnoj sezoni.

Pomenuti izvor iz Grčke prenosi da će Olimpijakos pokušati da završi posao što je pre moguće jer ne treba zaboraviti da crveno-beli iz Pireja novu sezonu započinju od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko bi Filip Đorđević završio na "Karaiskakiju" bio bi tek jedan od srpskih internacionalaca koji su u prošlosti branili boje Olimpijakosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke