Gvardioli nije potreban, stiže u Valensiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.08.2016.
12:01
Izvor: Sportske.net

Prodajom Škodrana Mustafija Valensija je napravila dobar posao u finansijskom smislu ali je odmah morala da krene u potragu za novim štoperom. Rešenje je našla na "Etihadu".

Beta/AP Photo/Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/Nick Potts/PA

Povezane vesti

Sjajan je posao napravila Valensija napravila prodajom Škodrana Mustafija Vengerovom Arsenalu ali je u isti mah treneru napravljena "medveđa usluga" jer je ostao bez ključnog igrača u defanzivnoj liniji.

Odmah nakon prodaje nemačkog internacionalca Valensija je krenula u potragu za novim štoperom, a izbor je pao na momka koji je u Mančester Sitiju označen kao "višak" nakon dolaska Pepa Gvardiole.

Francuski internacionalac Elijakvim Mangala (25) stigao je u Valensiju na medicinske preglede o čemu svedoče i fotografije u prilogu.

Ostaje samo da se vidi hoće li Valensija odmah otkupiti Mangalin ugovor od Mančester Sitija ili je po sredi neka vrsta pozajmice sa mogućnošću kupovine posle godinu dana.

Elijakvim Mangala priključio se Mančester Sitiju 2014. godine iz Porta pa su postojali nagoveštaji da će se vratiti na "Dragao", ali je Valensija izgleda preduhitrila Porto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 31.08.2016
12:04

Onog Roha ni rođena majka ne bi kupila, a mi se kao nešto nadamo. Koji kanal su nam napravili Mojes, Van Gal, Vudvord ali i Fergi bogami. Doduše Fergiju se sve prašta 😄

avatar
Steffi
Wednesday, 31.08.2016
12:33

Roho ima samo solidan centarsut, nista vise, a facu kao da je upravo zavrsio sa plakanjem :D

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 31.08.2016
12:04

Dobro ce doci Valensiji