Gvardiola nije čuo vesti, poslao 120 miliona evra u Severni London!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.05.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net

Može li ovo da promeni stvari, i šta će se sve dešavati niko ne može da pretpostavi.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Juče je svakako vest dana bila da je Aleksis Sančez blizu Bajerna, ali engleski mediji tvrde da priča nije gotova.

On jeste razgovarao sa Bavarcima, ali je zagrejaniji da ostane u Premijer ligi.

Da li se nazire takav scenario.

"Miror" tvrdi da Pep Gvardiola ne želi da izgubi bitku sa Čileanca sa bivšim klubom.

Naime, on je spreman da za igrače Totenhema i Arsenala izdvoji 120 miliona evra.

U pitanju su Sančez i Kajl Voker iz rivalskog Totenhema.

To bi drugim rečima značilo da bi Sančez koštao sigurno 70 ili 80 miliona, toj ponudi Bajern će teško parirati, ne samo jer igraču ističe ugovor, već jer bi on pre ostao u Engleskoj.

To bi i za Arsenal bio ogroman novac, pa možda Venger promeni mišljenje da "Čudesnog dečaka" ne proda rivalima u PL.

Što se Kajla Vokera tiče, on je izgubio mesto u postavi Totenhema, želi da ode, desni bek "Pevaca" je sada u rotaciji, nije prvi izbor Poketina, pa bi za 40 miliona evra sigurno mogao da se preseli na "Etihad".

On bi bio zamena za Zabaletu i Sanju koji će napustiti "Građane".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
james sawyer
Wednesday, 24.05.2017
14:54

nisam za dolazak sanceza,imamo vise nego odlicnu ofanzivnu liniju,sto se walkera tice,mislim da je najbolje resenje,a i nece biti skup,vili je dobio novi ugovor,ali ederson dolazi sigurno,levo ce gaya/mendy i u veznom redu jedino fabinhon4-1-4-1nederson(willy)nwalker(maffeo)-kompany(adarabioyo)-stouns/otamendi-gaya/mendy(kolarov)nfabinho(fernandinho)njesus(sterling)-de bruyne(toure)-silva(gundogan)-sane(roberts)naguero(iheanacho)ako ostane iheanacho,ako ne onda unal

avatar
Wednesday, 24.05.2017
12:11

Tesko da Sancez preferira Gvardiolu,pa taj covek je njega drzao na klupi,drugo decku se ne ide iz Londona u selo Mancester,tako da je Celzi jedina opcija...

avatar
Junajted93
Wednesday, 24.05.2017
13:49

Cega si ti kralj?

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 24.05.2017
15:32

Druze, makar Celsi bio i iz Gotam Sitija, evidentno je da ne moze da dovede zvezde u tim. Grizman, Sancez, kao i nekad Pogba, nema potrebe da ih jure, doci nece. Jednostavno nemaju taj pedigre i kraj... I jos nesto, sa parama koje oni zaradjuju i Beograd moze da postane Njujork. On bruda sedne u avion i dodje na piknik u London, i opet stigne u Mancester do vecere...

avatar
james sawyer
Wednesday, 24.05.2017
14:54

kralj vesti koje nemaju veze sa njegovim klubom

avatar
mak_juventino
Wednesday, 24.05.2017
11:43

80 mil , a ugovor samo jos 12 meseci ? Kako ne !

avatar
Ashburton Grove
Wednesday, 24.05.2017
10:53

I krece nova letnja saga...Voleo bih da se ovo sto pre zavrsi jer zaista bi bilo mucno citati vesti o Sancezu svakog dana i u kojim ce sve klubovima igrati... Jedno je sigurno, ako ga Bajern zeli uzece ga na pocetku prelaznog roka...

avatar
NIKE
Wednesday, 24.05.2017
10:39

City treba da promijeni sistem igre, jer njihova veza nema kvalitet da igra fudbal koji su igrali Xavi-Iniesta-Messi. Alexis i Voker su odlični igrači, ali mnogo bolje im leži igra na kontre, jer su jako brzi i odlični 1 na 1, dok protiv bunkera tu nema šanse da se izvuče njihov maximum. Pepica je dosta tvrdoglav i nikako da skonta da ovaj tip igrača koje on ima u Cityju i koje je imao u Bayernu nije za pas igru, već za drugačiju vrstu fudbala, jer Vidal nije Xavi, Alkantara nije Iniesta, isto u Cityju De Bryne i Silva su odlični, ali nisu kao ovaj dvojac iz Barce i još u Cityju nema nekoga kao što je Messi pa da ima zagarantovanih 40+ golova po sezoni, a odbrana mu prima golova više nego u ranije dvije ekipe.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 25.05.2017
20:03

Sevcenko, Tores i Balak su jedini gorenavedeni igraci koji su u Celsi dosli kao zvezde u naponu snage. Iako sam kasnije procitao da je strucni stab u Liverpulu progurao transfer Toresa jer su osetili da pocinje da se gubi. Ispostavilo se kao procena veka. Fabregas svakako jeste vrhunski igrac, ali je u Celsi dosao kao grejac camovine iz Barselone kojeg Arsenal nije hteo. Falkao je u verovatno najgori fudbal u zivotu igrao upravo u Celsiju, vec se pri dolasku u Junajted znalo da vise nije to taj igrac, ali su hteli da probaju. Pedro? Vecita izmena Barselone je tebi zvezda? Azar je dosao kao mladi talenat, da je bio top klasa sigurno ne bi promakao Perezu i Barseloni... Ja pricam o igracima koje u tom momentu hoce bukvalno svi top timovi, takve fudbalere Celsi ne moze da dovede poslednjih 5 godina... Druze, Pogba je klasa, to je i onom najokorelijem navijacu Liverpula/Arsenala/Celsija jasno. To sto on ne daje golove, neka, kazace se samo kad Junajted bude na svom nivou. Ja znam o cemu pricam jer sam aktivno igrao fudbal godinama. Uzmi svaki parametar osim golova i asistencija i shvatices da je u top 3 veznjaka PL (pricam o zvanicnoj statistici) Ne moze neko ko je kreirao najvise sansi i imao najvise kljucnih pasova da bude los igrac. Uostalom, decko ce za koju godinu da bude kapiten Francuske. Ne postaje se to zbog sik frizurice...

avatar
Wednesday, 24.05.2017
10:34

Mirror Imagine. Sad tek krecu spekulacije, ovo je tek pocetak.

avatar
Ronaldo da Lima
Wednesday, 24.05.2017
10:34

Ako dovedu njih dvojicu, biće Siti ozbiljan konkurent za titulu sledeće sezone

avatar
Carina_11303
Wednesday, 24.05.2017
10:20

Čelsi ima pravu audiciju za Sančeza u subotu. Potrebno nam je da ih odučimo od fudbala, da ih ošurimo jedno 3 ili 4 razlike i da on vidi da je Čelsi ozbiljan klub u kojem bi mogao da osvoji sve. A što se para tiče, to će da finansira Kostin odlazak, još ćemo biti u plusu.

avatar
Liverpul Crna Gora
Wednesday, 24.05.2017
09:57

Ko izgubio mjesto u prvoj postavi? Voker? Ne pisite svasta...bez premca najbolji bek u ligi...moze da ode samo ako on zeli, a Poketino je ozbiljan trener da bi mu takav igrac otisao iz kluba jer je izgubio mjesto :)

avatar
Z
Wednesday, 24.05.2017
09:57

Sancez je u poslednjoj godini ugovora i zeli da ode, tako da se Arsenal (skoro) nista ne pita...ako City zeli da parira Bajernu, logicnije je da se utrkuju ko ce mu ponuditi veca primanja. Sto se Vokera tice, top5 desnih bekova na svetu ali i pored njegovog nezadovoljstva vezan je za Totenhem, pa bi mi bilo xudno da ga Poketino pusti u neku ekipu iz PL. (Ovo su 2 igraca koje bih vose od bilo kojih voleo da vidim u CFCu...ali nema od toga nista)

avatar
djolelfc
Wednesday, 24.05.2017
09:53

Волкер је преко потребан Манчестеру, зависи од Санчеза дал оће да остане у ПЛ .

avatar
KemyBayern
Wednesday, 24.05.2017
09:52

Bayern moze da parira kome zeli sa novcem,stvar je u tome sto ne zele da bacaju toliki novac a ne zato sto ne mogu...

avatar
lpool
Wednesday, 24.05.2017
09:46

Siti ce biti brutalan sledece sezone ! Jos kada se pojacaju Junajted,Celsi,Liverpul, Totenhem, Arsenal je pod znakom pitanja za sada ali oni mogu da budu najvece iznenadjenje sledece sezone ako zanemare LE i sve karte bace na PL. Bice ludo !

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 24.05.2017
09:44

4-1-4-1. Ederson, Mendi, Kompani, Stouns, Voker, Fabinjo, Sancez, De Brujn, Silva, Sane, Hesus. Bogami mirise na titulu i bar polufinale LS. Cak i da ne dodje Sancez jer ove ostale ocekujem.

avatar
NIKE
Wednesday, 24.05.2017
11:05

Ako Konte dovede Lukakua, Naingolana i Van Dajika na onakav prošlosezonski tim Chelsea će biti nepobjediv. Mada treba vidjeti i šta će uraditi Mourinho, jer pingvin kaže Grizman je već kupio kuću u Mančesteru, a oni spominju i Jamesa, Daglasa Kostu, Dajera, Dunarumu... tko zna koliko će tko potrošiti i koga dovesti. Klop je pokazao da kad ima kompletan tim nije ga lako dobiti, a Tottenham je isto tim koji obećava, mada koči ih amater Poketino, koji nema iskustva u osvajanju trofeja.