"Guneri" očajni, šta je Vengerov plan za leto?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.07.2016.
10:56
Izvor: Sportske.net

Čelnik kluba dodatno obeshrabrio navijače, a Venger ne menja priču kada je prelazni rok u pitanju.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Navijači Arsenala su nervozni dok gledaju poteze ostalih klubova u prelaznom roku, u njihov klub je stigao Granit Džaka, kao i dva pojačanja u Vengerovom stilu, Japanac Takuma Asano i fudbaler Boltona, Rob Holding.

Uz to, Ivan Gazidis jedan od čelnika kluba je kroz redove poručio da neće biti velikih pojačanja, pa je Venger pokušao da smiri požar nakon utakmice sa Lensom.

"Trošićemo, ako bude bilo prilika na tržištu", u svom stilu je poručio Francuz.

"Profesor" nije rekao nijedno ime, mediji dovode Arsenal u vezu sa Ardom Turanom, Lakazetom i Ikardijem, ali on nije želeo to da potvrdi.

"Mi smo već potrošili veliki novac, više od ostalih, kada je kvalitetan igrač u pitanju", aludiirao je na transfer Džake koji je oko 40 miliona evra.

No, niko nije siguran da će on praviti razliku, mnogi se nadaju da će Arsenal preteći Juventus i platiti klauzulu za Iguaina, ali to je malo verovatno.

Ono što je nejasno u ovom trenutku je šta planira Venger, koje će pozicije pojačati, spekuliše se sa napadačem, ali mnogi se nadaju da će konačno stići pojačanja u defanzivi.

Postoji bojazan da će glavne zvezde, poput Sančeza i Ozila u finišu prelaznog roka zatražiti da budu prodate, ako ne budu videli jasnu nameru kluba da se pojača.

"Sada je još jul, prelazni rok traje do kraja avgusta, ima dovoljno vremena"
, rekao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Monday, 25.07.2016
09:03

Tvrdi pazar, Arsene. Tako se to radi. Taman da nekoliko idiota koji su se premišljali da li da kupe karte posle tvoje šarene laže to i urade.nA posle nam, standardno, kažeš kako nije bilo pravih igrača na tržištu i gotovo.

avatar
Eldin Secer Aga
Sunday, 24.07.2016
02:30

Wenger je dobar menadzer (Nema trofeja ali finansijski swake sezone je u plusu).Imate primer drugih engleskih timowa koji trose milione i milione a isto nemaju trofeja .Da hoce Wenger on bi mogao da kupi citawu prwu postawu Farselone

avatar
BancheS_Arsenal
Saturday, 23.07.2016
12:37

Sve dok je wenger ( profesor za poraze ) u Arsenal,Arsenal nikad niśta neče osvojit :)

avatar
CisseLFC
Saturday, 23.07.2016
12:30

Eeee nadam se da ce konacno zavrsiti na dnu :D

avatar
Denis Split
Saturday, 23.07.2016
19:26

Pa nismo Liverpool

avatar
Mangus
Saturday, 23.07.2016
12:20

Ako ne dovedu krstenog stopera i napadaca, mogu da se pozdrave sa top 4. Totenhem zadrzao osnovu i lepo se pojacao, Siti uzima zveri od igraca, utd takodje, celzi je mocan bio, samo. Van forme, uz par igraca ubijace. Liverpul slaze odlican tim, i arsenal kom osnovu cine igraci koji su vise u bolnici no na terenu (Ramzi, Vilsir, Volkot, Velbek, Pa i. SANCEZ sad) ne moze tu mnogo. A ako ostanu bez beljerina, gotovo je

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 23.07.2016
12:01

Arsenalove zelje: Vardy, Laccazete, Kante, Mahrez Arsenalova realnost :Japanac i Igrac iz druge lige

avatar
Gorčilo
Saturday, 23.07.2016
11:25

Arsenal ukoliko ne dovede napadača i defanzivca ozbiljno rizikuje da upropasti predstojeću sezonu. Konkurencija se pakleno pojačala a pritom će Arsenal igrati na svim mogućim frontovima.

avatar
johnterry26
Saturday, 23.07.2016
11:17

Nista od njega naravno..Ove godine postoji velika sansa da ispadne iz top4 sto bi iz ove perspektive za navijace Arsenala bilo i dobro - smenili bi valjda Vengera.Ne zeli da parira ostalim klubovima sa pojacanjima , tera neku svoju filozofiju koja ni na vidiku nema titulu..sa novim ambicioznijim trenerom Arsenal bi mogao mnogo vise.

avatar
gunner11
Saturday, 23.07.2016
11:14

Muka mi je vise od ovoga .Nemate vi pojma kako je biti navijac Arsenala . NIje toliki problem Wenger koliko je problem nasa nesposobna uprava , uprava koja misli samo na pare dok im klub ,navijaci i trofeji uopste nisu bitni .Dok se ne oteraju iz kluba Sten Kronke i Ivan Gazidis Arsenal ce imati isti problem i u buducnosti .To su dve najvece skrtice koje samo razmisljaju da dobro napune dzepove parama .Sto bi oni potrosili novac na pojacanja kada moze da kupi jedan fini ranc u Teksasu .Dok je David Dain bio predsednik svi su zeleli trofeje i u klubu je vladao pobednicki mentalitet , dok sada Arsenal je prakticno postala firma koja gleda da ostvari dobar profit . Zbog toga oni drze Arsena toliko godina jer je covek diplomirani ekonomista i zahvaljujuci njemu klub je izasao iz krize .Nama treba samo jedan igrac da bi konacno osvojili titulu a to je jedan napadac svetske klase jer mnogo trazimo ?Arsenal je ponovo stao na noge ima dovoljno para da obezbedi uslove bilo kom igracu osim naravno Messiju i Ronaldu .Vec 4 godine imamo isti tim ,dovoljno je uigran ali samo nam treba napadac koji ce znati da da preko 20 golova ,ali to su skrtice najobicnije cisto sumnjam da ce nesto uraditi .Dovedi kojeg god igraca oces ali ako ne budes osvojio titulu sledece sezone onda napusti Arsenal ,najgore sto ce ova uprava da dovede nekog prosecnog trenera nakon sto Venger ode iz kluba .

avatar
lpool
Saturday, 23.07.2016
12:01

Pravo u centar ! Mada se nesto plasim da je taj voz prosao, kad prosle sezone nisu uzeli titulu nece nikad/skoro (dok se ne naprave ozbiljne promene u klubu, od uprave do menadzera i naravno igrackog kadra), samo polgedaj sta radi konkurencija a pritom sledece sezone celsi i liverpul ne igraju u evropi, dok murinjo divlja sa pojacanjima i za ocekivati je da napadne samo PL. Sledeca sezona ce biti bolesna sto se tice borbe za top 4 !

avatar
gunner11
Saturday, 23.07.2016
12:10
avatar
Ashburton Grove
Saturday, 23.07.2016
11:12

Ma samo da dovede napadača koji je kvalitetniji od Zirua i sve mu je oprošteno. Ne možeš sezonu početi sa povređenim Velbekom i Ziruom... U odbrani gotovo sigurno vise nikog nece dovesti,..

avatar
Ajde?
Saturday, 23.07.2016
11:08

Danas se pojavila priča da je Arenal dogovorio transfer sa Rijadom Marezom i da je spremna ponuda od 42 miliona, koju će Lester prihvatiti. Sad je pitanje koliko je sve ovo tačno.

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 23.07.2016
12:07

Dok u pricu ne uleti Celzi ili PSZ

avatar
Делија_момак
Saturday, 23.07.2016
11:06

Понекад се запитам да ли Венгер ово намерно ради навијачима Арсенала. Лик је истрошио све могуће кредите, прокоцкао сваку могућу прилику да направи нешто са Арсеналом. А и даље је ту! Сваким својим потезом вуче клуб у пропаст. Питање је колико ће Озил и Санчез имати живаца да трпе све ово. Не би ме чудило да затраже трансфер.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 23.07.2016
11:52

Venger je učinio Arsenal moćnim i finansijski stabilnim! Ja sam siguran da vlasnici Arsenala sabotiraju Vengera i da mu ne daju dovoljno para za pojačanja a koliko para toliko muzike!

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 23.07.2016
12:09

Koji trener je pogodio sa transferima vise od Vengera? Bilo je i promasaja ali nisu basnoslovno placeni...

avatar
lpool
Saturday, 23.07.2016
12:02

Lester je sa malo para dobio mnogo muzike prosle sezone :D

avatar
bagra
Saturday, 23.07.2016
11:03

Samlim tim sto navijaju za arsenal su ocajni

avatar
gunner11
Saturday, 23.07.2016
12:11