Gudelj ide u Ajaks!

Autor: Miloš Marković
utorak 07.04.2015.
09:58
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac skrenuo je na sebe pažnju najvećeg holandskog kluba, koji je spreman da se na leto pojača sjajnim fudbalerom AZ Alkmara.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nemanja Gudelj je izgradio sjajnu reputaciju u holandskom fudbalu, potvrda kvalitetnih partija koje već godinama pruža jeste i interesovanje giganta Ajaksa za njegove usluge.

Kako prenosi holandski Telegraf, ali i ostali mediji iz ove zemlje, AZ Alkmar je već dobio konkretnu ponudu za srpskog reprezentativca, kome najveći klub u Holandiji nudi ugovor od pet godina, a klubu obeštećenje od 6 miliona evra.

Gudelj je ove sezone zabeležio četiri asistencije i čak deset golova u prvenstvu, jedan je od boljih veznih igrača u ligi, interesovanje Kopljanika to i potvrđuje.

Srpski reprezentativac je svoju karijeru započeo u Bredi, a nakon četiri godine igranja u tom klubu se 2013. godine preselio u AZ Alkmar. Prošle godine je za njega interesovanje iskazao i Porto, ali je Nemanja ipak odlučio da ostane u Alkmaru.

Leto mu donosi priliku da načini korak napred u svojoj karijeri, sa svoje 23 godine starosti, Nemanja pred sobom ima mnogo vremena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke