Gruba šala s navijačima Arsenala...

Autor: Miloš Marković
sreda 07.01.2015.
12:14
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji su se potrudili da na današnji dan prirede zaista grubu šalu navijačima londonskog kluba.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Arsen Venger ima jedinstvenu transfer politiku.

Prečesto više nego indolentan tokom leta kada je najveći promet igrača, uvek štedljivi Profesor svoje aktivnosti promatra kroz prizmu finansijskog aspekta.

Ipak, poslednjih godina jeste promenio 'modus operandi', stadion je isplaćen, knjigovođa Venger zna u kakvom je stanju budžet kluba i kako se prema svemu tome odnose nasmejane gazde.

Zavukao je ruku u džep, doveo Ozila, nakon toga Velbeka i Sančeza, zvučna pojačanja u poslednjih nekoliko prelaznih rokova.

Ipak, svi se sećaju i dalje januarske pozajmice Kima Kalstroma, kao i rekordne kupovine Andreja Aršavina, kao najsvežije u pamćenju navijača.

Poslovično obazriv, Venger jeste najavio aktivnosti u januaru.

"Pustite nas da radimo, morate nam dati vremena. Odradićemo posao, kao i uvek.", rekao je nedavno Venger, uz nagoveštaj da će u nastavku sezone Naća Monreala prebaciti u centar odbrane, tako odgovorivši na nagoveštaje da bi tim mogao da pojača sjajnim Ronom Vlarom.

"Kupovina igrača nije ista kao kada uđete u supermarket i kažete 'želim jednog centralnog defanzivca i jednog veznog fudbalera'. Teško je pronaći kvalitet. Kada pogledate pažljivo, svi traže pojačanja za istu poziciju, tako da su stvari dosta teže nego što izgledaju. U januaru je to posebno teško jer tada imate manje dostupnih igrača nego tokom leta. Ipak, potrudićemo se da budemo kreativni.", rekao je menadžer londonskog tima.

Kreativnosti ne manjka engleskim medijima, koji su se rano jutros potrudili da plasiraju priču koja je naišla na podeljenu reakciju kod navijača Arsenala.

Naime, priča glasi da je Arsen Venger spremio 64 miliona funti za transfer Iska iz Real Madrida.

Spain Soccer La Liga

Fudbaler koji ne spada u kategoriju koja manjka Vengeru, deficitarne su primarne, ali fudbaler koji bi svakako bio enormno pojačanje za londonski klub. Talentovan, kreativan, lucidan, genijalan.

Ipak, Anćelotijev stav je jasan, od prvog dana govori da je Isko zalog za budućnost,da se neće odricati svog fudbalera, jasno je, naročito u sezoni u kojoj juri istorijsku odbranu evropske krune.

Ostavljeni razočarani, navijači Arsenala su reagovali na društvenim mrežama, tumačeći ovu spekulaciju kao još jedan 'lucidan' potez svog menadžera.

"Šta će nam Isko kada se vraća Ozil?"

"To je fantastičan igrač oko koga bi mogla da se izgradi igra celog tima, ali za taj novac možemo da pokrijemo sve rupe u timu."
, samo su neke reakcije na ovu vest.

Gruba šala, to je sve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 07.01.2015
13:36

Sad ce se javiti Zivkovic i reci kako mogu da sanjaju Iska...

avatar
Aleksandar St.
Wednesday, 07.01.2015
15:42

pa dobro,tu i ne bi mnogo pogresio.....mnogo tesko ce real pustiti iska pogotovu ove sezone gde je jedan od najboljih u timu,ako ne i najbolji....a i arsenalu je vise potrebniji stoper i zadnji vezni nego isko....