Groskrojc zove Švajnija da se vrati u domovinu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.12.2016.
23:19
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Borusije iz Dortmunda obelodanio je da je vezista Junajteda dobio ponudu da mu se pridruži u Nemačkoj već u januaru.

Beta/Armin Weigel
Beta/Armin Weigel

Povezane vesti

Kako prenosi "ESPN", vezista Štutgarta Kevin Groskrojc otkrio je da bi voleo da vidi Švajnštajgera u dresu "Švaba" već u januaru, kao i da je bivšem fudbaleru Bajerna već predočena ta mogućnost.

Švajnštajger je u drugom planu kod Žozea Murinja u Mančester junajtedu, bilo je priče da bi mogao da se preseli u MLS ligu u redove Čikago Fajera koji sa klupe predvodi Veljko Paunović.

Sada nekadašnji uziverzalac "Milionera" prenosi da bi Bastijan mogao u Cvajtu, gde ekipa Štutgarta nastupa od ove sezone, kako su minule ispali iz elitnog ranga.

"On trenutno prolazi kroz tešku situaciju. Ali nosi se sa tim jako dobro. Pozvan je da se pridruži Štutgartu na zimu. Ja bih bio jako srećan", izjavio je Groskrojc za nemački "Bild".

Fudbaler nemačkog drugoligaša je rekao i da su on i Švajnštajger postali veoma bliski nakon osvajanja Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu.

"Tokom tog takmičenja smo postali prijatelji. Pomagao mi je od samog starta", rekao je Groskrojc.

Suprugu naše teniserke Ane Ivanović ugovor sa "Đavolima" ističe tek na leto 2018. godine, a veruje se da bi do isteka istog trebalo da inkasirao još 20 miliona evra, te je pitanje da li je spreman da se odrekne te svote i preseli se u redove Štutgarta, koji se bori za povratak u elitu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke