Grci sele Kačara u Atinu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.03.2015.
21:42
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije kojem će na leto isteći ugovor sa Hamburgom navodno se nalazi na meti grčkog superligaša iz Atine.

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Momak koji je u prethodnom periodu imao velikih problema sa povredama zbog čega nije uspevao da se nametne trenerima u Hamburgu na leto bi trebalo da promeni sredinu.

Gojko Kačar će po završetku sezone postati slobodan igrač a već postoje nagoveštaji o tome gde bi mogao da nastavi karijeru.

Grčki mediji spekulišu da je Panatinaikos spreman da se bori za potpis Gojka Kačara koji je osim Vojvodine do sada nastupao za Hertu, Hamburg i Krezo Osaku.

Bivši vezista Vojvodine preselio se u Nemačku 2008. godine a u periodu od 2007. do 2011. godine upisao je 25 nastupa za nacionalni tim.

Česte povrede udaljile su ga od takmičarskog pogona Hamburga pa tako u tekućoj sezoni ima svega osam nastupa u dresu bundesligaša sa severa Nemačke a samo dva puta je bio starter.

Panatinaikos se u grčkoj Superligi bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona pa bi taj faktor mogao da ima uticaj na konačnu odluku Gojka Kačara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke