Grashopers promovisao Antonova

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.07.2015.
11:00
Izvor: Sportske.net

Švajcarski superligaš Grashopers promovisao je omladinskog reprezentativca Srbije Nemanju Antonova koji je u sredu obavio sve formalnosti i parafirao ugovor u Cirihu.

gcz.ch
gcz.ch

Povezane vesti

Dosadašnji levi bek OFK Beograda Nemanja Antonov karijeru će nastaviti u švajcarskom superligašu Grashopersu sa kojim je u sredu dogovorio četvorogodišnju saradnju.

Omladinski reprezentativac Srbije otputovao je u Cirih na medicinske preglede a odmah nakon toga potpisao je ugovor na četiri godine sa "Skakavcima" i zadužio dres sa brojem tri.

Ugovor je potpisan u prisustvu menadžera mladog igrača Marka Ćirkovića i klupskog funkcionera Grashopersa Manuela Hubera a Antonov će priliku da debituje imati vrlo brzo.

Švajcarski šampionat počinje za devet dana a Grashopers će na startu sezone gostovati Tunu što će biti prilika da zlatni "Orlić" upiše debitantski nastup u plavo-belom dresu.

Nemanja Antonov stigao je u Grashopers iz OFK Beograda za koji je u prethodnoj sezoni nastupio na 20 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 09.07.2015
14:20

Jako dobar potez, kao i Babic, jos ako Maksimovic potpise za Bazel, svidja mi se kako razmisljaju zlatni oorlici, ostati u svom klubu ili ici negde gde ce biti starteri i prvotimci

avatar
Nikola GGMU
Thursday, 09.07.2015
13:05

Који ће број носити?

avatar
DjovaneElber
Thursday, 09.07.2015
11:10

Bice strasan bek, veliki potencijal je