Granada dovodi zaboravljene Engleze

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 24.04.2017.
22:59
Izvor: Sportske.net

Nedavno je na mesto šefa struke postavljen legedarni kapiten Arsenala, koji bi sada u Španiju sa sobom mogao da dovede i dva sunarodnika.

EPA/MIGUEL ANGEL MOLINA
EPA/MIGUEL ANGEL MOLINA

Povezane vesti

Bivši kapiten Engleske i Arsenala Toni Adams, pre nekoliko nedelja postavljen je na mesto trenera davljenika španske Primere, Granade.

Od kako je stigao borba za opstanak nije postala ništa lakša, doživeo je dva poraza, od Selte i Sevilje, ruku na srce ovi timovi su daleko ozbiljniji od Adamsove ekipe.

Englez je sada rešen da ekipu pojača dvojicom zemljaka, koji su u u poslednje vreme pali u zaborav.

Naime, na probi u klubu su trenutno bivši vezista Vest Hema Najdžer Rio-Koker i nekadšnji fudbaler Mančester junajteda Kijeran Ričardson.

"Ponudićemo im ugovore narede sezone. Trenutno nismo u najboljoj finansijskoj situaciji, pa ne možemo odmah da ih angažujemo", rekao je Adams uglednom "Skaj Sportsu".

Rio-Koker je u prethond četiri godine igrao u MLS ligi, pre toga je branio boje Ipsviča, a ostaće upamćen po svojoj roli u dresu "Čekićara" još 2006. godine, kada je sa Vest Hemom igrao finale FA Kupa.

Što se tiče Ričardsona, on je prvi deo tekuće sezone proveo u Kardifu, odigrao je svega šest utakmica, a nakon Mančeter junajteda u kom je počeo profesionalnu karijeru, branio je boje Vest Broma, Sanderlenda, Fulama i Aston Vile.

Obojica imaju 32 godine, a kako stvari stoje fudbalu će se vratiti u španskoj Segundi, kako je Granada na ivici ispadanja u niži rang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.04.2017
08:09
avatar
Tuesday, 25.04.2017
00:31

Englezi su odajni ko treneri u PRimeri jer ne shvataju daj fudbal, Adams dovodi neke penzose, ej iz 2006, pa taj ej zavrsio makar bio i najoblji igrac tad. Ne umeju da srede taktiku, a Granada nema nikakvih sansi da opstane, jer su im i igraci losi nemaju ni moral ni zelju z igrom.