"Građani" stižu na letnju pijacu sa 150 miliona!

Autor: Boban Filipović
subota 04.07.2015.
15:43
Izvor: Sportske.net

Funti, naravno.

Beta/AP Photo/PA, Dave Thompson
Beta/AP Photo/PA, Dave Thompson

Povezane vesti

Dobili su zeleno svetlo, finansijski fer plej više ne predstavlja prepreku.

O metama Mančester Sitija se još uvek spekuliše, u prvi plan iskočila su tri velika imena.

Prva meta je Pol Pogba, koga traže PSŽ i Čelsi, Barsina ponuda je odbijena, a Francuz je nedavno izjavio da ima želju da ostane u Juventusu.

Čekamo reakciju 'Stare dame' kada stigne očekivana "nepristojna" ponuda sa 'Eihada'.

Druga meta je Kevin De Brujn, Belgijanac koji je odigrao fenomenalnu sezonu u dresu Volfsburga.

Ofanzivni vezista za koga Žoze Murinjo nije imao sluha je bio najbolji asistent u Ligama petice u minuluj sezoni.

Treće ime je Rahim Sterling koji je odbio da produži ugovor sa Liverpulom, a klu sa 'Enfilda' rešio da ga ne pustti nigde za manje od 50 miliona funti.

Osim pomenutog trojca, Mančster Siti bi mogao da dovede Fabijana Delfa iz Aston Vile kako bi popunio kvotu o broju domaćih igrača.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 05.07.2015
01:21

Doveli su Delfa, ostao im je Keita, tako da od Pogbe nema nista i da ponude 100 miliona bice odbijeni, tako da za ove pare dovode De brujina i Sterlinga...

avatar
Barça el honor
Saturday, 04.07.2015
17:06

Nadam se da ce Siti i ove sezone biti bez trofeja :)

avatar
Saturday, 04.07.2015
23:57
avatar
Saturday, 04.07.2015
16:17

Nek' prvo uzmu Sterlinga da ga ludi Van Gal ne uzme slučajno. Takav igrač nam ne treba.

avatar
Nouhei
Saturday, 04.07.2015
18:11

Ne brini se, nije Van Gal lud.

avatar
Saturday, 04.07.2015
23:57

Bogami, tvrdoglav i nedokazan svakako jeste. Ko zna šta će Van Galu pasti na pamet...

avatar
naderbosic
Saturday, 04.07.2015
16:01

Da dovedu sve 2 od ova 3 igrača opet bi bilo,po meni,jačih timova u PL.

avatar
Rolo_SRB
Saturday, 04.07.2015
16:14

Da dovedu sterlinga i pogbu ko bi bio jaci ODBRANA: Hart: Zaba, Kompani (losa pretohdna sezona ali svakom igracu se desi da odigra losu sezonu ove ima da razbije opet), Mangala (Slab pocetak ali kako se privikava na igru u engleskoj igra sve bolje i bolje bio je odlican pred kraj sezone), i Kolarov. SREDINA: Pogba, Yaya, Sterling, Nasri ili (Navas) i Silva. NAPAD: Aguero. Ne vidim jacih timova u PL.

avatar
Carina
Saturday, 04.07.2015
18:32

Samo ovde da te pitam. Koji su se to nedostaci videli u utakmici Celsija i PSZ-a? Zaboravljas koliku sa fizikalno igrali protiv nas da su bili suspendovani i Verati i Mota i Ibrahimovic i Van Der Vil, a bili su povredjeni Luiz i Silva, Luiz igrao sa pola noge utakmicu. Dakle pobedili su prakticno B tim PSZ-a. Samo su se igraci uplasili i Teri napravio gresku kod gola u produzetku, utkmica je bila dobra sa nase strane.

avatar
La Pulga
Saturday, 04.07.2015
17:10

Druze to je na papiru, nije fudbal igrica, mora se taj tim uigrati, ako hoce da napadnu PL i LS prva stvar koju moraju uraditi je novi trener, jer riba smrdi od glave....

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 04.07.2015
15:50

I opet dzaba, mozda dovedu Sterlinga samo od ove trojice, sto im iskreno zelim. Kompani igra kao baba u zadnje vreme, a ko god stane pored njega Mangala ili Demitjelis to je busnije od pola mojih carapa. Dakle bez odbrane se leba nece najesti...

avatar
Rolo_SRB
Saturday, 04.07.2015
16:22

Kompani odigrao jedu losu sezonu i to ne celu igrao je lose kad je ceo tim pao bice on dosta bolji ove godine vec je krenuo pripreme vratio se ranije sa odmora da bi se spremio, sto se tice Mangale on je na pocetku kikasao dosta ali kako je sve vise i vise igrao i uklapao se u sistem igre City-ija i Engleskog fudbala bio je sve bolji i bolji on je proglasen za najbolje igraca City-ija u Aprilu tako da nije odbrana busna uopste jos ako vrate Daneyer-a sa pozajmice decko kida nema potrebe za novim igracima u odbrani. Txiki Begiristain zna da mora da dovede igrace svetske klase u tim inace leti a bilski su sa Rajolom tako da ne bih se zacudio da Pogba dodje u City uz to sto imaju i dosta Francuza u timu i Vijeru u strucnom stabu, Sterling je skoro pa gotova stvar i ako on ne dodje prica se da se okrecu Bellarabiju, dok je De Bruyne reko da zeli da saslusa ponudu City-ija. Tako da su sve tri mete realne.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 04.07.2015
15:48

Skoro isti budzet imamo:-D Hocete da zamenimo timove, doplaticemo vam tu razliku u kursu i jos malko dodati, mozda cak ne ni u ratama:-D