"Građani" spremili izdašnu ponudu za Mandžukića

Autor: Boban Filipović
subota 27.12.2014.
19:54
Izvor: Sportske.net

Iz Madrida stiže informacija da je Mančester Siti spreman da izdvoji 42 miliona evra za dovođenje hrvatskog reprezentativaca.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Povrede Agurea, Džeka i Jovetića zadale su glavobolje Manuelu Pelegriniju, ekipa se bez klasičnog špica za sada dobro drži, ali aktuelni šampion Engleske ne želi ništa da prepusti slučaju te se dao u potragu za centraforom.

Kao što je već poznato, jedan od pikova 'Građana' je Mario Mandžukuć, a ako je verovati vestima koje je prenela jedna lokalna radio stanica u španskoj prestonici sa 'Etihada' je na 'Visente Kalderon' stigla ponuda u vrednosti od 42 miliona evra.

'Jorgandžije' su letos dovele hrvatskog napadača iz minhenskog Bajerna za više od duplo manje novca (20 miliona) od pomenute sume, potpisao je četvrorgodišnji ugovor sa šampionom Španije.

Mančseter Siti je već kupovao na 'Kalderonu', otud je stigao Kun Aguero, što je jedna od najboljih kupovina 'Građana' u  klupskoj istoriji .

Ipak, sada je Atletiko u delikatnoj situaciji, ponuda zvuči veoma primamljivo, ali pitanje je koliko Dijego Simeone sme da se kocka s obzirom da ga u nastavku sezone čeka borba na tri fronta i da li ima adekvatnu alternativu u slučaju prodaje Mandžukića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Diego Forlán Corazzo
Saturday, 27.12.2014
21:48

Moze, oni nama lepo da vrate Kuna, a mi njima dajemo Mandzu