'Građani' se šunjaju oko 'Nou Kampa'

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 22.12.2014.
17:21
Izvor: Sportske.net

Razlog nije to što će šampion Engleske ukrstiti koplja sa Barsom u 1/8 finala Lige šampiona, već što je jedan igrač iz tabora Katalonaca na njegovoj listi želja potencijalnih pojačanja.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Iako je Mančester Siti dobro pokriven na poziciji levog beka, gde menadžer Manuel Pelegrini ima na raspolaganju Aleksandra Kolarova i Gaela Klišija, španski mediji pišu kako bi Đordi Alba mogao da završi na 'Etihadu'.

Navodno, jedan od njegovih agenata je u kontaktu sa ljudima iz Sitija još od kraja oktobra.

Šuška se da Alba nije baš zadovoljan tretmanom, izuzetno mu je teško palo što nije igrao na 'El Klasiku' na 'Bernabeu' kada je Barsa poražena rezultatom 3:1.

Ipak, nijednog trenutka nije bilo pomena da omaleni levi bek želi da ide iz Barselone. On ima ugovor sa Kataloncima do 2017. godine po kom zarađuje 3.5 miliona evra godišnje.

Pored svega toga, 'Građani' se intenzivno raspituju za Đordija Albu, piše 'Marca' pozivajući se na neke neimenovane izvore.


Mančester Siti i Barselona su već trgovali u prošlosti, sa 'Nou Kampa' je doveden jedan od najboljih igrača aktuelnog engleskog šampiona Jaja Ture.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke