'Građani' ponovo kupuju u 'Zmajevom gnezdu'

Autor: Boban Filipović
sreda 11.02.2015.
18:54
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koje stižu sa ostrva, Mančster Siti će u narednom prelaznom roku dovesti još jednog fudbalera iz Porta.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Stopama Brazilca Fernanda, koji je uoči tekuće sezone stigao sa 'Dragaa' na 'Etihad', mogao bi i Jačin Braimi.

Alžirski reprezentativac je stigao u Porto letos iz Granade, a zahvaljujući odličnim nastupima na Mondijalu u Brazilu često se dovodio u vezu sa nekoliko premijerligaša.

Zanimljivo, ovaj 25-godišnjak je prošao sve mlađe selekcije Francuske reprezentacije, rođen je u 'Gradu Svetlosti', tokom karijere je branio boje Pari Sen-Žermena.

Kako stoje stavri, Mančester Siti je dobio trku sa Totenhemom i Evertonom i spremio ponudu tešku 33 miliona funti za Braimija.

'Građani' su već neko vreme u kontaktu sa njegovim menadžerom i prema poslednjim saznanjima samo čudo bi moglo da spreči transfer Alžirca.

Tema o dovođenju igrača Mančster Sitija sa sobom obavezno povlači priču o finansisjkom fer-pleju. Šampion Engleske mora da prodaje ukoliko želi da kupuje, a budući da je reč o igraču ofanzivnih karekteristika opet se sve glasnije govori od Stevanu Jovetiću i Edinu Džeku kao prekobrojnima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Wednesday, 11.02.2015
20:02

Oni za Jovetica i Dzeka ne mogu zajedno da uzmu 33 miliona funti, pogotovo sto klubovi koji ih zele znaju da siti mora da proda i da ce ih pustiti za manje pare.