"Građani" bi opet da se pojačaju na 'Emiratima'

Autor: Boban Filipović
sreda 14.06.2017.
14:21
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji pišu da je Mančester Siti spremio izdašnu ponudu za zvezdu Arsenala.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Prema saznanjima do kojih je došao tabloid 'Daily Star', Pep Gvardiola želi ponovo da sarađuje sa Aleksisom Sančezonm.

Katalonac je svojevremeno doveo Čileanaca u Barselonu iz Udinezea, sada ga želi i u svom taboru u Mančester Sitiju.

Pomenuti izvor navodi da je uprava menadžeru 'Građana' obezbedila 53 miliona funti za realizaciju ovog transfera, a identična saznanja ima i italijanski novinar Tankredi Palmeri, koji je na svom tviteru podelio informaciju o ponudi teškoj 60 miliona evra.

Sančez se u poslednje vreme najčešće dovodio u vezu sa Česijem i Bajernom iz Minhena, ali su te priče splasle kada su mu 'Tobdžije' značajno pojačale primanja.

Inače, setimo se da je u novijoj istoriji Siti prilično često pazaraio na 'Emirejtsu', doduše uglavnom Francuze i Afrikance - Nasrija, Sanju, Klišija, Adebajora i Kolo Turea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Wednesday, 14.06.2017
16:21

A imamo li podatke o tome kakvu je minutažu imao Sanchez pod Guardiolom u Barceloni? On je Barcelonu i napustio zato što nije bio zadovoljan minutažom. U Arsenalu se igrački preporodio i značajno uvećao svoju cijenu. Ako je korektan trebao bi to poštivati i u izboru budućeg kluba, ako već želi napustiti Arsenal. Ako Arsenal ne želi da ide u drugi klub u PL, onda City ne dolazi u obzir.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 14.06.2017
15:14

Samo da mi je znati sto ce mu Sanchez,pored toliko igraca,tesko da ce celni ljudi u Citiju dozvoliti da Sterling od 50 miliona sjedi na klupi..

avatar
Ashburton Grove
Wednesday, 14.06.2017
15:13

Dejli Star... Sancez je izjavio da je njegova sudbina u Arsenalu u rukama njegovog agenta...Dakle, pregovarace prvo sa Arsenalom pa sa drugim klubovima ukoliko Arsenal ne prihvati Sancezove uslove... Da se ja pitam dao bih mu koliko trazi jer takvog igraca nece naci na trzistu sigurno... Ali znajuci Arsenalove pregovaracke sposobnosti, na kraju ce ispasti da je zapelo za 20-ak hiljada nedeljno...

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.06.2017
14:35