Gotovo - Simeone doveo reprezentativca Španije, pa ga ''skućio'' do zime!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.07.2017.
11:31
Izvor: Sportske.net

Kao što je najavljeno, reprezentativac Španije stigao u Madrid.

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Sevilje Vitolo postaće novi član Atletiko Madrida.

Madridska Marka potvrdila je da su Atletiko i Sevilja postigli dogovor, Madriđani će platiti klauzulu od 40 miliona evra.

Međutim, Atletiko do januara nema pravo da registruje pojačanja, stoga će ga momentalno poslati na pozajmicu u Las Palmas do janura 2018. godine.

Predsednik Las Palmasa Migel Anhel Ramirez stigao je sinoć u Madrid i sa prvim čovekom Atletika Enrikeom Serezom postigao sve detalje.

Vitolo će do isteka zabrane od strane FIFA igrati za ekipu sa Kanarskih ostrva, a potom će doći kao veliko pojačanje za tim Dijega Simeonea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shang Tsung
Tuesday, 04.07.2017
16:05

Super pojacanje,kao stvoren za Atletiko,Vitolo i sistem rada Atletikov prosto ide jedno uz drugo,uz D.Kostu u Januaru ako budu pratili Real i Barsu mogu lako do titule.

avatar
Tuesday, 04.07.2017
12:48

Sto ovako ne nagovori i Kostu iz Celsija da sam otkupi svoj ugovor pa i on da ode u Las Palmas. I ako mi nije drago to sto mu se desava, jer vise bi voleo gledati njega nego Lukakua ali eto ne znam kako ce se na kraju zavrsiti. Nadam se da se nadje resenje da ode Kosta kako zaslusuje uz ovacije navijaca jer mi ga volimo zbog borbenog duha i golova a sve ostalo je nebitno.