Gotovo - Roho ide u Junajted!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 18.08.2014.
21:38
Izvor: Sportske.net

Sapunica koja je trajala više od nedelju dana izgleda da se završava. Fudbaler Sportinga i reprezentativac Argentine, Markos Roho, trebalo bi da postane novi član Mančester Junajteda u narednim danima.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Roho je bio standardni član startne postave reprezentacije Argentine, i to na mestu levog beka. Ipak, oni koji su ga pratili u Sportingu znaju da je njegova primarna pozicija štoper, i pretpostavlja se da će na tom mestu igrati u Junajtedu.

Đanluka Di Marcio, jedan od najpouzdanijih sportskih novinara koji sarađuje sa italijanskom Gazetom, objavio je da je dogovor između dva kluba postignut i da će Roho u sledećoj sezoni, ako naravno na medicinskom pregledu sve bude u redu, nositi dres Mančester Junajteda.

Junajted će platiti Argentinca Sportingu 20 miliona evra, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na 4 godine, sa opcijom produženja na još godinu dana.

U suprotnom smeru ide Portugalac Nani, na jednosezonsku pozajmicu.

Inače, jedna zanimljiva činjenica danas je kružila na internetu - Mančester Junajted je u konkurenciji klubova koji se takmiče u prve četiri engleske lige doveo gotovo najmanje pojačanja u letnjem prelaznom roku do ovog potpisa Roha.

Manje od njih je doveo samo Eksiter koji igra u četvrtoj ligi, ali su oni imali i kaznu zbog koje nisu mogli da dovode igrače do ove nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke