Gotovo - Everton ove nedelje dobija novog menadžera!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.06.2016.
11:59
Izvor: Sportske.net

Preostalo je još samo da se reše pojedini detalji.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Fudbalski klub Everton u narednim danima će imenovati Ronalda Kumana za novog menadžera pošto su ''karamele'' postigle dogovor sa Sautemptonom.

Everton će morati da plati pet miliona funti kako bi otkupio Kumanov ugovor i postavio ga na mesto menadžera.

Kuman je beležio sjajne rezultate sa ''svecima'', prethodnu sezonu je završio na šestoj poziciji na tabeli i obezbedio je plasman u Ligu Evrope.

Podsetimo, Everton je prošlog meseca otpustio Roberta Martineza posle još jedne razočaravajuće sezone i tek 11. mesta na tabeli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Monday, 06.06.2016
20:47

Treba da znate da poslednje dvije sezone ne govore kao zadnjih trideset godina.Uz duzno postovanje navijacima S'otona , taj klub nije ni blizu Evertona, koji je daleko veci i uspjesniji.Presudan faktor je taj sto Everton vise nije klub koji prodaje vec koji gradi i nadgradjuje ekipu , klub i trening centre i stadion. Stones i Lukaku pricate, vidjecemo sta ce reci kad im uduplaju platu, mogu i da podju, ali zna se cijena, a nije sitnica.Fini dani za Everton predstoje.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 06.06.2016
13:47

Pravi izbor, idemooo karameleee

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 06.06.2016
12:16

ne razumem potez kumana,osvojio sesto mesto igrace ligu evrope a ide u tim koji je u donjem delu tabele i nece igrati evropu...plus su slabiji od sautemptona

avatar
Gorčilo
Monday, 06.06.2016
13:12

I za mene je ovo iznenađenje jer Sautempton finansijski a pogotovo igrački ne zaostaje za Evertonom a pritom će Stouns i Lukaku biti prodati, dok je ostatak igračkog kadra u godinama, tu mislim na Džakelku, Bejnsa, Berija kao i na još nekoliko igrača. Biće potrebno Kumanu mnogo novca i vremena da se približi sadašnjem Sautemptonu.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 06.06.2016
13:48

Southampton je ipaknza klasu stabilniji klub od evertona