Godin ne želi u Mančester Junajted

Autor: Beta Beta
petak 19.12.2014.
14:32
Izvor: Beta

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Godin odbio je ponudu Mančester Junajteda da predje na Old Traford, preneli su danas britanski mediji.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Urugvajac je odacio mogućnost da se preseli u Premijer Ligu.

Osim toga, prema pisanju Dejli ekspresa, urugvajski fudbaler je rekao da će se, kada dođe vreme da napusti Madrid, vretiti u domovinu.

"Vreme će pokazati, teško je znati šta će se dogoditi u budućnosti, ali ja bih voleo da ostanem dugi niz godina u Atletiku."

"Osećam da je ovo najbolji deo moje karijere i da je penzija još daleko, ali istina je da želim da se vratim u Urugvaj u nekom trenutku",
rekao je Godin.

Dijego Godin došao je u Atletiko 2010. godine iz Viljareala, a u karijeri je osim za ta dva kluba igrao u Urugvaju za Nacional i Sero.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Hart
Friday, 19.12.2014
17:36

Ovo je moj komentar od juce kada sam pisao o Godina i danas naslov:Godin odbio Junajted,kako sam se slatko nasmejao:))...Svi ti basnoslovni transferi vezani za Junajted plod su maste novinara koji hoce da izbace kao neku eksluzivi.Te Godin odbio Junajted,te Miranda prvi pik,te Snjader dolazi i tako u nedogled,pa jos i ona prica oko Rakitica koja me slatko nasmeja.Ako Junajted dovodi u januaru stoper to ce biti Humels(iako nije po mojoj volji) ili Laportea iz Bilbaa.LVG ima zacrtane "mete"koje samo on i Vudvord znaju,mete koje po njemu su preostale delice da sklopi mozaik zvan "renovirani"Junajted.I samo ako neka od ta zacrtana meta bude dostupna za transfer to ce se i dogoditi.To su zadnji vezni,desni bek,stoper i ekstra desno krilo,e sad ko ce dovesti ostaje da vidimo.

avatar
Nikola M.
Friday, 19.12.2014
22:09

Hahaha, šta ti je intiuicija :) Tako je to kad se radi o Junajtedu, bili smo svedoci takvih pisanja nebrojeno mnogo puta. Prošlog leta je bila jako intezivna situacija. Tako je bilo, tako jeste, i tako će biti. Junajted - nepresušan izvor informacija.