Gnabriju ispunjena želja, Bajern ga poslao na pozajmicu

Autor: Boban Filipović
petak 14.07.2017.
13:39
Izvor: Sportske.net

Uprava je izašla mladom nemačkom reprezentativcu u susret i on će narednu sezonu provesti na kaljenju u ekipi koja će pokušati da se izbori za plasman u Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

'Bild' u današnjem izdanju piše da je Bajern Minhen prosledio Serža Gnabrija na pozajmicu u Hofenhajm.

Bavarci su ovog leta doveli Gnabrija u svoj tabor iz Verdera, gde je impresionirao i u potpunosti živnuo posle bledunjavih epizoda u Arsenalu u Vest Bromvič Albionu.

Svestan da bi se teško izborio za ozbiljnu minutažu u redovima najvećeg nemačkog kluba, ovaj mladi krilni fudbaler je izdejstvovao kod uprave da ga poašlje na pozajmicu u Hofenhajm kako ne bi stagnirao u razvoju.

Hofenhajm je bio jedno od najprijatnijih zennađenja prošle sezone ne samo u Nemačkoj, već i u celoj Evropi. Tim predvođen mladim trenerom Nagelsmanom je poslednji osetio gorčinu poraza od svih ekipa u 'Ligama petice', na kraju završio na četvrtom mestu na tabeli Bundeslige i pokušaće kroz kavlifikacije da se domognu Lige šampiona.

Istina, ostali su bez Zilea i Rudija, koji će nastaviti karijeru u Bajernu, ali put do elite će svakako biti lakši sa Gnabrijem u timu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke