Gibs na izlaznim vratima

Autor: Lazar Mitrović
petak 29.01.2016.
12:06
Izvor: Sportske.net

Engleski fudbaler bi mogao uskoro da promeni sredinu.

Beta/AP Photo/Yves Logghe
Beta/AP Photo/Yves Logghe

Povezane vesti

Levi bek Arsenala se ne nalazi u prvom planu na 'Emiratima'. On je ove sezone odigrao 21 meč u svim takmičenjima, ali je samo 2 puta bio u startnoj postavi u Premijer ligi.

Engleski defanzivac je ove sezone u senci Naća Monrela, koji ga je dobrim igrama istisnuo iz startne postave.

Gibs se nada da bi, u prolećnom delu šampionata mogao da uhvati 'zadnji voz', i dobrim partijama ubedi selektora 'Gordog Albiona' Roja Hodžsona,  da ga uvrsti na spisak putnika na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

'Tobdžije' su već spremile alternativu, u slučaju odlaska 26-godišnjeg fudbalera, a to je mladi bek Lestera, Ben Čilvel.

Kako navode engleski mediji, u trci za potpis fudbalera kluba iz severnog Londona su tri kluba iz Premijer lige - Njukasl, Kristal Palas i Svonsi.

Videćemo do kraja prelaznog roka da li će Gibs napustiti Arsenala nakon 8 godina provedenih u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Denis Split
Friday, 29.01.2016
22:00

Podcjenjen? Ni malo. Ima 26g i stagnira već cijelu karijeru, prije je bia ogroman potencijal sad.. Drag mi je Gibbo skroz al eto, realnost je to, prodaj ga dok se može uzet dobra parica i kupit poštenog boljeg beka.

avatar
mmmarko
Friday, 29.01.2016
19:12

pa treba da ode tamo gde ce da igra dobar je to igrac samo mi nije jasno sto arsen ubaci onoga naca nesvidja mi se ni malo..

avatar
Mihajlo20
Friday, 29.01.2016
15:32

Jeste jedan od najpotcenjenih igrača na ostrvu. Monreal se ustalio dobrim igrama, i nisam znao da monreal može u kontinuitetu tako da igra, ali pokazao je da može. Gibs je deo arsenala, i biće, A povreda monreala otvara mu put, ne otpisujte ovog momkA.

avatar
Igorr
Friday, 29.01.2016
14:31

Potcenjen igrac vrlo. Ja bih ga doveo u Junajted ako je na ''rasprodaji''. Englez je a takvih moramo imati u ekipi, makar i na klupi.