Gece za Gundogana?

Autor: Miloš Marković
utorak 05.05.2015.
11:25
Izvor: Sportske.net

Jasna poruka iz Dortmunda stiže na pomen ove ideje.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Ilkaj Gundogan tokom leta odlazi iz Dortmunda.

Nagovestio je to i Mihael Zorc, sportski direktor Borusije Dortmund, svestan da njegov fudbaler ostaje bez ugovora na kraju sledeće sezone.

Javili su se mnogi klubovi, pre svega iz Premijer Lige odakle vlada interesovanje od strane Mančester Junajteda, te Arsenala, ali u priču se uključio i Bajern Minhen.

Nemački Bild, s tim u vezi, javlja da je šampion Nemačke spreman da ostvari svojevrsnu razmenu sa Dortmundom kako bi ubedio Dortmund da odbaci interesovanje klubova iz Engleske.

Navodno, Bajern je spreman da ponudi Marija Gecea i vrati ga u Dortmund, a da za uzvrat dobije Gundogana.

Bild ovakve najave prenosi uz potsećanje da Milioneri imaju običaj i naviku da vraćaju svoje bivše fudbalere, poput kagave koji se nedavno vratio na Signal Iduna Park.

Međutim, oovoga puta sa Geceom očito neće biti isti slučaj.

"Razmena sa Bajernom između Gundogana i Gecea? Mario je fudbaler Bajerna i ja zaista ne mogu da zamisli da se on vrati u Dortmund.", rekao je Zorc, koji priznaje da ne bi voleo da Gundogan ode u Bajern.

"Naravno, ne bih voleo da Ilkaj pojača direktnog rivala, čak i imajući u vidu da Bajern u stvari i nije naš direktan rival ove sezone, u sportskom smislu te reči.", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Wednesday, 06.05.2015
07:40

ovo je prica za malu decu, bajern to nece uraditi,pogotovu zato sto su roben i riberi na zalasku karijere i povredjuju se ucestalo.

avatar
Berba9
Tuesday, 05.05.2015
23:47

Nisu ludi u BVB da uzmu Judu nazad nakon svega ...

avatar
Tuesday, 05.05.2015
13:39
avatar
ggmuchod
Tuesday, 05.05.2015
12:34

Gece je 2 klase iznad Gundogana.. Jedan je od najbolje tehnički potkovanih fudbalera, i veliki je talenat..

avatar
Kufe7
Tuesday, 05.05.2015
12:24

Koji god igrač da ode iz BVB-a neće ponoviti igre kakve je davao na Westfalenu ima mnogo dokaza za to. Pa tako Gundo sretni ti putevi imaju mlađi i bolji igrači.Što se tiče Gecea nema šanse da se juda vrati neka ga sad i nek truhne tamo sa svojim novcima.BVB je institucija!

avatar
Legenda BDS
Tuesday, 05.05.2015
12:19

Svakako DA Za BVB ovo big bill bogovsjo

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 05.05.2015
12:08

Cisto sumnjam da ce Bajern tako lako da preda Gecea. Riberi i Roben su vec u godinama iako dobro igraju, ali svejedno Gece je mlad i oni su ga uzeli za buducnost!

avatar
Tuesday, 05.05.2015
12:08

Ne verujem da prihvatiti Gecea nazad koliko god bio dobar igrac. Prvenstveno zbog navijaca... Ne verujem da ce mu tako lako oprostiiti sto je otisao za Bajern.