Gde će završiti Destro?

Autor: Boban Filipović
subota 25.07.2015.
13:49
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač nije u prvom planu kod trenera Garsije, ali Roma bi rađe da ga pošalje negde na pozajmicu nego da ga proda.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Za Matiju Destra interesuju se tri nemačka kluba, najviše je zagrizao Bajer iz Leverkuzena, tamošnji mediji 'Farmaceutima' daju veće šanse nego Šalkeu i Volfsburgu.

'Kicker' piše da se u Leverkuzenu oslanjaju na dobre odnose sa 'Romanistima' koji su uspostavljeni transferom Tina Jedvaja.

Ipak, upravi 'Đalorosa' je nova Destrova pozajmica srećnije rešenje, šuška se da bi nakon Milana mogao da bude prosleđen Fiorentini.

Italijanska štampa piše da 'Vučica' na taj način želi da ispegla odnose sa Toskancima zbog 'otimanja' Mohameda Salaha, koji je prošle godina igrao za 'Ljubičaste' kao pozajmljne igrač Čelisja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 25.07.2015
16:12

Мислим да ће он завршити у Фиорентини

avatar
Volim nogomet
Saturday, 25.07.2015
16:02

Destro bi se mogao dobro snać u Leveru to je skupina dobrih igrača plus još Bundesliga koja je atraktivna liga.

avatar
Romanista
Saturday, 25.07.2015
14:32

Bas suprotno,Roma bi da ga proda odmah i njega i Dumbiju a ne da ih da na pozajmice.Pa Destru uostalom ugovor istice sledeceg leta kad bi ga sad pozajmila nekome ne bi nista dobila,sledeceg leta bi postao free agent.Samo neka ide panjina zajedno sa Dumbijom i Gervinhom da ih ne gledam a u paketu bi mogao i Garsia

avatar
felix
Saturday, 25.07.2015
16:33
avatar
felix
Saturday, 25.07.2015
19:09

Ok to je tvoj stav...po meni on uopste nije los trener,dobar je psiholog,De Rosi,Pjanic i ostali ga obozavaju..ja navijam za Romu vise od 15 god i od svih trenera Garsia mi se uz Kapela najvise dopada..ako ove sezone ne osvoji trofej siguran sam da ce otici..onaj poraz od Bajerna je sokirao celu ekipu i tad su kola krenula nizbrdo..gledao sam uzivo protiv Cska u Rimu i to je najbolja tekma Rome koju sam pratio uzivo..samo prava pojacanja i entuzijazam i skidamo Juve sa vrha!Forza Roma!!!

avatar
Romanista
Saturday, 25.07.2015
17:52

Zato sto lik je prevara od trenera i zato sto sa njim nikad nista necemo osvojiti,ma koliko ulagali.Zato sto upropstava mlade igrace koji samo stangiraju ili jos gore.Sta mislis zasto Romanjoli zeli da ide,zasto je Jedvaj otisao i mnogi jos..Zato sto je neverovatno predvidljiv,zato sto uvek vrsi iste izmene u reltivno isto vreme utakmicenezavisno od rezultata.Zato sto vecu kukavicu u zivotu nisam video.Hocu Romu koju sam nekad voleo da igra leprsavo i otvoreno,napadacki,kao kod Kapela,Spaletija itd.Samo sto on naravno nema obraza da sam da otkaz jer ima jak ugovor,a sa druge strane ni amerima ne pada na pamet da mu daju otkaz jer bi onda morali da ga isplate

avatar
Saturday, 25.07.2015
14:04

Uveren sam u to da Destro ide kod Bilića, u Vest Hem.