Gde će Šnajderlin i Depaj? Evo odgovora...

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.12.2016.
10:45
Izvor: Sportske.net

Francuz i Holanđanin su na izlaznim vratima "Old Traforda", mediji sa Ostrva prenose gde će nastaviti karijere.

BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev
BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Bivši fudbaler Sautemptona Morgan Šnajderlin i nekadašnji ofanzivac PSV-a Memfis Depaj nisu u prvom planu kod Žozea Murinja, te bi lako mogli da napuste Junajted već u januarskom prelaznom roku.

Što se tiče francuskog veziste, on će najverovatnije u Everton. Ronald Kuman je rešen da ga dovede, čitav januar će podretiti njegovom dovođenju ako treba, kako nema previše poverenja u Džejmsa Mekartija.

Činjenica je i da Geret Beri u ferbuaru puni 36 godina, te je sasvim jasno je je "Karamelama" potreban jedan kvalitetan centralni vezni, koji će moći da bude "motor" ekipe u godinama koje dolaze.

Kada je Depaj u pitanju, postoji opcija da i on, zajedno sa Šnajderlinom završi na "Gudisonu".

memfis depaj

Kuman je zainteresovan, jasno je da mu igrač takvog profila itekako treba, kako je ostao bez Bolasija najverovatnije do kraja sezone, zbog nezgodne povrede.

Ipak, najnoviji izveštaji britanske štampe ukazuju na to da Memfis naginje ka odlasku iz Premijer lige i prelasku u neki klub u Italiji ili Nemačkoj, te se kao moguća destinacija navodi Roma, koja prati razvoj situacije oko mladog fudbalera.

Ipak, Depaj je voljan da sasluša šta Everton ima da mu ponudi, te bi mogao da ostane i u Engleskoj. Na potezu je uprava "Karamela".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Thursday, 15.12.2016
14:08

Prvo na pozajmicu, Morgan u Everton, a Depay u Championship i to u neku Villu ili Barnsley da malo namesti glavu... Posle letnje pauze bi imali dva dobra pojacanja bez obestecenja.. Ima dosta igraca koji treba da idu pre njih dvojice.. Takodje Rashford u neki Reading na pozajmicu dok nije kasno, nije ni on daleko od toga da poludi.

avatar
Berba9
Wednesday, 14.12.2016
20:21

Shvatam da se zeli rijesiti Depaya, ocigledno je da za njega nema mjesta, ali zasto tjera Morgana to mi nije jasno, 10 puta je bolji od Fellainija, a na Bastiana ionako ne racuna ozbiljno, prelako cemo se rijesiti veoma dobrog igraca ako ode Morgan, pokazat ce on kakvog je igraca Mou pustio olako, a Depay je lud koliko je i talentiran

avatar
koma73
Wednesday, 14.12.2016
17:13

Depaj u Proleter iz Zrenjanina na kaljenje. Baloteli wannabe, dečko sa ozbiljnim problemom u glavi.

avatar
zoran zoran
Wednesday, 14.12.2016
12:56

Depaj i Snajderlin samo dolazi u obzir na posudbu do kraja sezone nakon toga da se vrate opet u formu:D

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Wednesday, 14.12.2016
12:42

U everton!? Milina!!!!

avatar
Boris Radulović
Wednesday, 14.12.2016
12:04

Prvo Fabregas, sad Depaj... ima li ijedan igrac da je visak u PL a da nije povezan sa Romom?