Gde bi 'Orao' ako ne u Benfiku?

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.04.2015.
10:09
Izvor: Sportske.net

Čudna veza se stvorila između Srbije i Portugala, veza koja bi dodatno mogla da bude pojačana novim transferom u Benfiku.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je u pitanju ovog puta.

Reprezentativni Orao privlači ogromnu pažnju evropskih klubova, sve je duži red onih koji bi mladog i talentovanog napadača videli u svojim redovima.

Nakon Svonsija i interesovanja sa ostrva, pažnja je usmerena na Italiju gde Fiorentina, Roma i Milan navodno viju bitku za Mitrovićev potpis, ali u trku ulaze još dva kluba koja zajedničkim snagama žele da se 'okoriste' o srpskog mladića.

O čemu se radi?

Španska Valensija ima ozbiljne planove za budućnost, novi vlasnik kluba sa Mestalje, Piter Lim pokušava da vrati staru slavu klubukoji svoju budućnost vidi u srpskom fudbaleru.

Ipak, jedini problem u ovom trenutku jeste popunjena pozicija u napadu, koji sačinjavaju reprezentativci Negredo i Pablo Alkaser, te bi transfer Mitrogola mogao da bude realizovan 'uz pomoć prijatelja'.

Kako pomenuti vlasnik Valensije poslovno sarađuje sa Portugalcima, došao je na ideju da iskoristi dobre veze kako bi sa Benfikom navodno sklopio dogovor u vezi sa Mitrovićem.

Lin, naime, planira da na leto kupi Mitrovića, potom ga pošalje na pozajmicu među portugalske Orlove, a nakon sezone kaljenja u jakoj portugalskoj ligi Mitrovića dovede na Mestalju.

Kako Benfika već ima krajne pozitivna iskustva sa srpskim fudbalerima, naročito poslednjih sezona u kojima su se istakli Matić, te Marković, čini se da bi potencijalni dogovor mogao da prija svim uključenim stranama.

Cena o kojoj se govori kada je u pitanju Aleksandar Mitrović kotira se na desetinama miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke