Galata zainteresovana za bivšeg reprezentativca Francuske

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.05.2017.
19:06
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub iz Istanbula nema baš najbolju sezonu, rešeni su da se naredne vrate u trku za titulu, pa su spremni da angažuju i nekoliko kvalitetnih pojačanja.

EPA/TIM KEETON
EPA/TIM KEETON

Povezane vesti

Kako prenose turski mediji, sportski direktor Galatasaraja Dženg Ergun se sprema da ode u Pariz, gde će se sastati sa fudbalskim agentom Alanom Miljaćijom.

U startu se pretpostavljalo da će sa njim razgovarati oko eventualnog angažovanja njegovog klijenta Lorana Blana, kako francuski strateg još uvek nema angažman od kako je napustio klupu PSŽ-a.

Ipak, bivši trener "Svetaca" i Bordoa neće biti tema razgovora, već će Ergun i Miljaćijo pregovarati o eventualnoj selidbi Samira Nasrija u Tursku, koji takođe sarađuje sa pomenutim fudbalskim agentom.

Nasri je trenutno na pozajmici u Sevilji iz Mančester sitija, a kako Andalužani nisu zainteresovani da ga zadrže po isteku pozajmice, izvesno je da će se vratiti na "Etihad".

Teško da će i Pep Gvardiola biti zainteresovan da ga zadrži u redovima Sitija, pa je jasno da će napustiti ekipu.

Galatasaraj je pokazao interesovanje, žele najpre da se dogovore sa Nasrijem, kako veruju da neće imati problema da postignu dogovor sa upravom Mančester sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Friday, 12.05.2017
20:06

Ocekivano da ce Turci zagristi,ali ako Kinezi pozovu,ode Samir tamo.

avatar
PepGuardiola-Im back
Friday, 12.05.2017
19:38

Nasri se treba vratiti u tim,treba nam jos jedno lijevo krilo jer Nolito odlazi a Sancho nije spreman.