Fudbaler Liona se dogovorio sa Monakom!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.03.2017.
18:16
Izvor: Sportske.net

Kako prenose pojedini mediji u Francuskoj, ofanzivac Olimpik Liona će se ovog leta preseliti na stadion "Luj drugi".

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Monako polako ali sigurno postaje sila u Francuskoj, to dokazuju rezultati iz ove sezone, trenutno su prvi na tabeli, a ubedljivo su i najefikasniji tim lige, drugi najefikasniji tim čitave Evrope uz Barselonu.

Gomila talentovanih igrača igra pod vođstvom genijalnog Leonarda Žardima, samo od prodaje nekolicine mogli bi da zarade bogatsvo, a kako stiču sve bolju reputaciju na "starom kontinentu", jasno je da postaju i sve privlačniji za mnoge fudbalere, kao moguća destinacija.

Sada su "Kneževi" uspeli da nagovore fudbalera jednog od najvećih francuskih klubova da im se pridruži, a u pitanju je krilni fudbaler Olimpik Liona Rašid Gezal.

Alžirac za kog vlada veliko interesovanje i iz Premijer lige, izgleda je odlučio da je najbolja sredina za njegov razvoj Monako, te se po navodima tamošnjih medija i dogovorio sa klubom sa "Luja drugog", da od leta tamo nastavi karijeru.

Lion teško da će uspeti da se domogne i mesta koje naredne sezone vodi u Ligu Šampiona, trećeplasirana Nica im beži čak 14 bodova, dok je Monako na jednu pobedu od obezbeđivanja Lige Šampiona za narednu sezonu, što je verovatno i presudilo da se Gezal odluči za prelazak u redove "Kneževa".

To bi mogli da znači da je Monako spreman da se odrekne nekog od svojih krilnih fudbalera, a jasno je da za Bernardom Silvom i Lemarom vlada ogromno interesovanje.

Alžircu na kraju ove sezone ističe ugovor sa Olimpik Lionom, te Monako neće morati da utroši ni cent za obeštećenje, što ovaj "transfer" čini gotovo savršenim.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke