Francuz mašta o Real Madridu, još samo da se klubovi dogovore!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.08.2016.
16:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Njukasla ne krije da bi voleo da pređe u Real Madrid.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Francuski reprezentativac Musa Sisoko priznaje da bi prelazak u Real Madrid bilo ostvarenje sna.

Real Madrid nije uspeo da dovede nijednog vezistu, na meti su pre Sisoka bili Pol Pogba, Andre Gomeš i Marko Verati, ali bi Francuz mogao da pojača konkurenciju u veznom redu.

''Ko ne bi bio polaskan interesovanjem kluba kao što je jedan Real Madrid? Jednostavno je, kada si dečak, onda maštaš da jednog dana obučeš dres velikih klubova kao što su Real Madrid i Mančester junajted. Radio sam naporno da bi klub kao Real zapazio moje igre i taj transfer bi bio nešto ogromno'', rekao je Sisoko i dodao:

''Teško je reći ''ne'' Realu, takođe, bilo bi sjajno sarađivati sa Zinedinom Zidanom. Svi znaju kolika je on legenda i koliko je traga ostavio u fudbalu'', rekao je Sisoko.

Prema najavama, Njukasl za svog 26-godišnjeg vezistu traži 40 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola1990
Saturday, 06.08.2016
20:45

Ne znam odakle vam ove vesti, gde se ovo uopste pominje, pratim sve moguce novine i stranice vezane za Real Madrid. Sisoko uopste nije ni poceo da pregovara sa Realom. Ovo je cista trac partija, nema veze nikakve.. Primarne mete u ovom prelaznom roku su Joao Mario i Alaba. Vidim da je bila jedna vest vezana za Alabu, ali da je Bajern odbio tu ponudu inace to je ponuda koja je poslata u Minhen pre jedno mesec dana. A sto se tice ovog drugog navedenog, Mancester i Real biju bitku za njegov potpis. Blizi je Realu, posle nekoliko neuspelih pokusaja da se angazuje Pogba-Mancester je umesao prste za Mariu i ponudio 50 miliona. Negde sam cak i procitao da namerno dizu cenu da bi Real platio preko pomenute cifre. Verovatno cete da objavite ovo za neki dan. Pozdrav

avatar
Salvatore
Saturday, 06.08.2016
21:47

Konacno da neko spominje Joao Maria,odlican igrac,zapazio sam ga tokom EP i bas me je iznenadio :) Jos ako je istina da ga Real hoce :D

avatar
MSSZRMK
Saturday, 06.08.2016
23:47

Taj nema pojma igrati fudbal a ne da plate 50 miliona.

avatar
Dario Hubner
Saturday, 06.08.2016
19:13

Bolje da su Matuidija probali dovesti.Sisoko je dobar igrac,ali bilo je i boljih igraca na trzistu.

avatar
dacha
Saturday, 06.08.2016
16:47

upropastice sebi karijeru ako ode kod Pereza...

avatar
Saturday, 06.08.2016
16:29

Sisoko ne vredi više od 20, i uopšte nije igrač za Real. Ovo bi bio totalni promašaj, kako fudbalski tako i marketinški.

avatar
Selle
Saturday, 06.08.2016
18:42

Ma vrijedi vise sigurno , ali to da nije za real tu se slazem s tobom , on je za Liverpoola pravi igrac :D

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 06.08.2016
16:23

Prodaju Iska i Rodrigeza koji svojim kvalitetom ne mogu da se izbore za mesto u timu, a navodno dovode Sisoka koji je realno lošiji igrač od dvojice navedeni? Jedino ako mu je zbog prestiža kluba i da mu ne smeta da greje klupu. Logika kroz prozor.

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 06.08.2016
16:49

Zar ne mozes da ukapiras zasto? Rodrigez i Isko su kreativni ofanzivni veznjaci , nisu u stanju da zaustavljaju kontre i da dobijaju duele. Poslednji takav zadnji vezni bio je Alonso , sada imaju Krosa , Modrica , Kazemira i ovu dvojicu. Svakako da nece prodati oba igraca a na mesto jednog od njih docice neko ko je sposoban da igr DMF poziciju , Sisoko , Vidal , Pogba , Matic , Kante , Alonso , Buskec.... Takav tip igraca. Ja bih svakako zeleo da Matic igra za kraljevski klub ali mislim da bi i Sisoko bio odlican.

avatar
World is.... REAL
Saturday, 06.08.2016
17:05

Ti izgleda nista ne kapiras. Jednostavno ne mogu u klubu ostati i Isko i Hames. Obojica su odlicni, ali jednostavno im treba vise minuta da bi se jos vise razvili a nemaju u Realu mesta pored BBC, Krosa i Modrica. Ista stvar je i sa Heseom, koji mora da igra kako bi se povratio posle one povrede. Nisu im dovoljni 15-20 min sto bi igrali pred kraj neke utakmice. A Sisoko ce biti def vezni, nekakva zamena za Kasemira, koji je jedini dmf. Ne razumem kako neko pise gluposti, a ne razmislja sta pise. Zidan nije rekao Heseu da je los i da zato ide, vec mu je rekao da ako zeli da igra 90 min, da treba da ide.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 06.08.2016
17:01

Kazemiro to radi savršeno, a Sisoko je centralni vezni koji gotovo da nema tehniku i cela njegova igra se svodi na snagu i izdržljivost. Ako pogledaš igru Reala videćeš da Modric i Kros em što su kreativni centralni vezni, em što su zajedno sa Kazemirom zaduženi za kvarenje napada i među igračima su koji najviše pretrce na meču. Tako da Sisoko jednostavno nema šta da ponudi Realu.