Florentino slagao "Jorgandžije", plaća klauzulu za igrača Atletika!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.04.2017.
09:28
Izvor: Sportske.net

Svojevremeno je pričao jedno, sada neće imati obzira.

EPA/ADRIAN RUIZ DEL HIERRO
EPA/ADRIAN RUIZ DEL HIERRO

Povezane vesti

Sećate se situacije oko Kuna Aguera. Argentinac je svim silama želeo u Atletiko, ali je Florentino Perez tada rekao da su komšije rival, ali i prijatelji i da im neće otimati igrače.

Bilo je priče oko još nekoliko fudbalera, no ni tada Real nije želeo da ulazi u trku. Druga je situacija naravno, ako neki igrač Atletika ode u drugi klub, pa onda kasnije stigne u Real, takva situacija bi mogla da bude ako De Hea ili Kurtoa stanu na gol "Los Blankosa".

Ali, sa Teom Ernandezom je drugačija situacija.

On je pod ugovorom sa Atletikom, igra sjajno za Alaveš i Simeone ga vidi u planovima za novu sezonu. Međutim, ima klauzulu od 24 miliona evra i navodno je Real spreman da je plati.

Teo bi želeo u Merengese, tim pre što će njegov rođeni brat Lukas Ernandez takođe napustiti Atletiko narednog leta, klub će ga prodati jer nije uspeo da zadovolji standarde Simeonea.

Dvojica braće su Francuzi, rođeni su u Marseju, jasno da bi navijači Atletika ovo doživeli kao izdaju, ne samo jer su ponikli u klubu već jer je i njihov otac Žan-Fransoa igrao jednu sezonu za klub.

U Realu, Tea vide kao naslednika Marsela i idealno rešenje za poziciju levog beka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CholoSimeone
Tuesday, 04.04.2017
15:17

Lukas nije zadovoljio standarde ?? Simeone Lukasa hvali kad god otvori usta i ne bi ga prodao ni za 100 miliona, nikad bolji stoper za toliko malo godina... I samo me zanima odakle vam informacija da Theo ZELI da ode u real ???? I na kraju krajeva sve ove informacije izlaze pred madridski derbi...

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 04.04.2017
15:51

Svi znamo da od ovog nema ništa, uvijek se ovako pisalo i pisaće pred Madrileno.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 04.04.2017
19:27

Nadam se da je istina ako Real plati klauzulu Atletico se ne pita a ne moze Atletico menjati ugovor do prvog jula. Videcemo, treba nam levi bek.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 04.04.2017
13:20

Predobar je igrac, eksplodirao je ove sezone. Ta pozicijs nam ove godine skripi, Marselo van forme, a nema alternativu... Uz to veoma mlad...volio bih da dodje.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 04.04.2017
12:52

Sjajna vest ako se ostvari.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 04.04.2017
11:08

Neverovatan igrac, nadam se da je ovo istina.

avatar
Misosesic
Tuesday, 04.04.2017
09:46

Extra je igrac,mnogo brz koliko je samo problema pravio Karvahalu u prosloj utakmici a 24 miliona su sica.Idealna zamena posto od Koentraa nema nista a Nacho stvarno nije za levog beka.