Fiorentina saopštila Kvadradovu cenu!

Autor: Beta Beta
sreda 28.01.2015.
21:30
Izvor: Beta

Fiorentina je objavila Evropi koliko će morati da plati za Kvadrada, ovo i nije visoka cena za takvog igrača?

Beta/AP Photo Fabio Muzzi
Beta/AP Photo Fabio Muzzi

Povezane vesti

Fudbalski klub Fiorentina prodaće Čelsiju svog igrača Huana Kvadrada samo ako engleski klub plati 35 miliona evra, preneli su danas britanski mediji.

Kako je preneo Skaj Sports, uprava Fiorentine nema nameru da proda kolumbijskog fudbalera za manje od 35 miliona evra i nije spremna na kompromis.

Navodi se da je Čelsi uz određenu sumu novca ponudio Fiorentini i svog fudbalera Mohameda Salaha, ali da je italijanski klub zainteresovan samo za novac.

Posle Svetskog prvenstva u Brazilu i dobrih igara Kvadrada, za njega su zainteresovani Mančester Junajted i Barselona, ali nijedan klub nije poslao odgovarajuću ponudu.

Kvadradov ugovor sa Fiorentinom ističe u julu. Italijanski mediji preneli su da on želi da predje na Stamford Bridž, ali i da se ne meša u pregovore klubova i mirno trenira sa saigračima.

Trener "ljubičastih" Vinćenco Montela rekao je da veruje da će Kvadrado ostati u klubu.

"U njegovom ugovoru postoji klauzula o raskidu i može da ode ako je neki klub plati, ali i ako to on želi. Ali, mislim da će ostati u Fiorentini.

Klauzula iznosi 35 miliona funti i zainteresovani klubovi moraju toliko da plate ako žele da ga angažuju. Nisam sa njim razgovarao o tome", rekao je Montela.

On je dodao da nije čuo da li su uprave klubova razgovarale o transferu i da je u novinama pročitao o mogućem dolasku Salaha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke