Filip Kostić - Portugalci ne odustaju od Srbina

Autor: Đorđe Đokić
utorak 08.07.2014.
14:44
Izvor: Sportske.net

Sporting iz Lisabona je poslao novu ponudu za mladog Srbina koji je odigrao sjajnu sezonu u Holandiji. Portugalci međutim nisu jedini u trci, ali cena je astronomska.

fcgroningen.nl
fcgroningen.nl

Povezane vesti

Pisali smo već o tome da je Sporting iz Lisabona veoma zainteresovan za mladog srpskog reprezentativca Filipa Kostića koji je odigrao sjajnu sezonu u Holandiji.

Kostić je po dolasku iz kragujevačkog Radničkog godinu dana bio na marginama prvog tima, ali je posle sezone prilagođavanja ove godine odigrao sjajno, postizao golove u važnim mečevima, asistirao i postao najbolji dribler holandskog prvenstva. Normalno da je cena skočila, pa je Kragujevčaninu koji je doveden za 1.2 miliona evra iz Radničkog posle 2 godine cena narasla na 10 miliona evra.

Upravo to je cena koju Groningen traži. Oni tvrde da ne žele da prodaju Kostića, osim u slučaju ponude od 10 miliona. Sporting iz Lisabona se danas vratio sa novom ponudom (posle prvobitne od 3 miliona), ali je već izvesno da će i nova (5 miliona evra) biti odbijena.

Pored Sportinga za Kostića su zainteresovani i PSV i Porto. Ova dva tima međutim još uvek nisu dostavila ponude, ali ako je sudeći po tome da je do kraja prelaznog roka ostalo skoro 2 meseca, ima vremena da ponude porastu i do 10 miliona. Pogotovo ako se u trku uključe i španski i engleski klubovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke