Feneru se osladilo da pazari na "Enfildu"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.06.2016.
11:37
Izvor: Sportske.net

Prošle sezone su iz redova Liverpula na pozajmicu doveli našeg Lazara Markovića, a sada bi i defanzivca "Crvenih".

Andrew Matthews/PA
Andrew Matthews/PA

Povezane vesti

Završili su kao drugi u Turskoj u sezoni za nama, imali su najbolju odbranu u ligi sa 27 primljenih golova, ali nisu zadovoljni.

Ekipa Fenerbahčea želi defanzivca Liverpula Martina Škrtela.

Već neko vreme je iskusni Slovak na izlaznim vratima "Enfilda".

Izgubio je mesto u startnih 11, Lovren i Sako su bili prvi izbor Jirgena Klopa, a i Kolo Ture je češće dobijao priliku od njega.

Kako će Liverpul od sledeće sezone biti jači za Žoela Matipa, nema sumnje da bi Škrtel rado promenio sredinu, kako će konkurencija "pozadi" biti "paklena".

Pominjalo se ranije da bi mogao da pojača redove Midlsbroa, koji je izborio prelazak u elitu u sezoni za nama, i činilo se da je to najrealnija opcija.

Prvak Turske, ekipa Bešiktaša, je takođe pokazala interesovanje, a ranije se pominjao i još jedan turski klub, koji je do sada bio anoniman.

Sada nema sumnje da je to Fenerbahče, pa će Simon Kjaer i Mehmet Topal, koji će potpisati novi ugovor sa klubom i pored intersovanja Espanjola, morati da ustupe jedno mesto stamenom Slovaku.

Fener je spreman da ponudi oko 7 miliona evra za njegove usluge i veruje se da će u Liverpulu biti zadovoljni tom ponudom.

Škrtel je na "Enfild" stigao još 2008. godine iz redova Zenita, za svotu od oko 8 miliona evra, a za "Crvene" je nastupio u oko 320 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
L F C
Thursday, 16.06.2016
21:11

Hvala ti na svemu i mnogo srece u nastavku karijere.

avatar
Gorčilo
Thursday, 16.06.2016
19:50

Ostali smo bez Turea, Enrikea, Rositera. Vrlo brzo bi trebalo da prodamo i Balotelija, priča se da će i on u Tursku i to u Bešiktaš. Nadam se samo da će Klop dovesti do početka priprema levog beka, veznjaka i krilo. Sa ta tri nova proverena igrača mislim da imamo realne šanse za top4 a možda i više od toga.

avatar
Black Casper
Thursday, 16.06.2016
12:47

Ja mislim da ga Klop nikad ne bi prodao sem ako on sam ne izrazi želju da ide zato što će verovatno biti rezerva!!! Po meni savršena rezerva,ali opet ko može da garantuje da će se Matip odmah snaći,da će Lovren ponoviti prethodnu sezonu.... I da ne zaboravim Gomeza koji je u stvari štoper mada kako je odigrao prošle sezone na levom beku ja se uopšte ne bi dvoumio oko njega ili Morena!!!!nY N W A ! ! ! !

avatar
lpool
Thursday, 16.06.2016
12:20

Hvala ti za sve ali sada je vreme za rastanak.

avatar
Thursday, 16.06.2016
12:18

steta, dobar stoper da ide u Tursku ligu...

avatar
One and only
Thursday, 16.06.2016
11:48

Odlican stoper, ne znam iz kog razloga ga Klop nije bas prihvatio, a u najmanju ruku sigurno nije losiji od Lovrena i Turea. YNWA zna li neko o cemu se tu radi? Inace, Skrtel bi lagano legao Arsenalu u slucaju da ne nadju boljeg stopera (znam, znam, ni ne traze ga, na zalost). Za rotaciju odlican, a ima on jos bar 2 ozbiljne sezone pred sobom. Za Fener klasa.

avatar
äxwell
Thursday, 16.06.2016
13:56

Ocigledno ga nisi pratio ove sezone. Kada god je bio u igri mi smo primali gol i to bas zbog njega! Po formi je ove sezone bio iza Turea a da ne pricam za Lovrena.

avatar
Friday, 17.06.2016
00:39

spor je najsporiji od svih, a Kod klopa iam mnogo prostora pozadi, a ko en isprati ond aje osavljen na vetrometini a Skrtel to ne moze da isprati. NE trazi se neka ekstremna brzina, ali Skrtel je u padu forme, kiksira cesto, a jedan na jedan tesko resava. Mada i ja se secam prethodnih sezona Skrtel i Ager su tiap dva puta proglasavani za najoblji stoperski tandem.

avatar
One and only
Thursday, 16.06.2016
14:40

Vidis, izgleda da nisam toliko obratio paznju, valjda mi je i dalje u glavi sezona 13/14 kada je pokidao, i nadavao se golova. Hvala na odgovoru svakako :)