Fener sprema transfer "bombu" za leto!

Autor: Stevan Milovanović
utorak 31.03.2015.
16:57
Izvor: Sportske.net

Fener želi ni manje ni više nego zvezdu Mančester Junajteda!

Beta/AP Photo/Emrah Gurel
Beta/AP Photo/Emrah Gurel

Povezane vesti

Prema pisanju engleskih medija, prošlosezonski prvak Turske, Fenerbahče, želi u letnjem prelaznom roku da dovede napadača Mančester Junajteda, Robina Van Persija!

Dirk Kajt će gotovo sigurno napustiti ekipu Fenera na kraju sezone, te čelnici kluba vide Van Persija kao njegovu idealnu zamenu.

Robin ove sezone ne igra na nivou nekih prošlih sezona, kada je bio jedan od najboljih napadača sveta, tako da se čelnici Fenera nadaju da bi mogli da ga privole da promeni sredinu i ponovo postane najbolji golgeter na svetu.

Iskusni Holanđanin je ove sezone odigrao 24 utakmice za "Crvene Đavole" u Premijer ligi, i postigao je 10 golova uz 2 asistencije.

Van Persiju ugovor ističe na kraju naredne sezone, međutim, nema naznaka da Junajted želi da ga produži, jer Van Gal nikako nije zadovoljan partijama bivšeg fudbalera Arsenala ove sezone.

Prema tržišnim procenama, vrednost 31-godišnjeg napadača iznosi oko 25 miliona evra.

Fener će morati dobro da se namuči ako želi da uspe u ovoj nameri, a i pitanje je koliku želju ima Van Persi da pređe u tursku ligu i napusti jednu od najjačih ekipa na svetu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke