Falkao se vraća u Monako?

Autor: Aleksandar Vučković
utorak 10.05.2016.
22:35
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac je govorio o opcijama koje mu se nude za sledeću sezonu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Reprezentativac Kolumbije Radamel Falkao izjavio je u invervjuu za artentinsku televiziju "TyC Sports" da Monako želi da ga vrati u svoje redove.

Falkao se trenutno nalazi na pozjamici u Čelsiju gde je većinu sezone propustio zbog povrede, pa se nada da će povratkom u Monako da se vrati u staru formu.

Iako se nije proslavio u Monaku i uprkos ponudi koju je zimus dobio od svog bivšeg kluba River Plate, klub iz kneževine želi da Kolumbijac nastupa za njih naredne sezone.

"U tom trenutku, Monako, Čelsi i ja imali smo na umu da nastavim u Evropi. Onda mi je u februaru Čelsi saopštio da neće računati na mene jer neću ostati tu u narednoj sezoni. Nakon toga, bilo je kasno za povratak u River."

On je rekao i da su se za njega interesovali i klubovi iz Brazila, Meksika i Kine, ali je siguran da se vraća u Ligu na jesen.

"Morate da shvatite da kada klub kao što je Monako uloži toliko novca, kao što su uradili sa mnom, on očekuje da mu se ta investicija isplati", nastavio je Falkao.

"Trenutno žele da se vratim u klub, da igram tamo, žele me za sledeću sezonu, tako da smatram da je mala šansa da se vratim u River jer još uvek imam dve godine ugovora."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke