Falkao sad najbliži Sitiju?

Autor: Đorđe Đokić
subota 30.08.2014.
16:39
Izvor: Sportske.net

Poslednje informacije Skaj Italije govore da je Falkao na korak od Mančester Sitija. Ovaj transfer je teško ostvariv, ali ne i nemoguć. Da li je Perez poražen?

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Mislilo se da je Falkao najbliži Realu iz Madrida. Pregovori Pereza i Mendeša su dobro tekli, videli su se u Monte Karlu, delovalo je da se stvari dobro razvijaju.

Nove informacije iz Italije govore da je došlo do preokreta. Skaj Italija javlja da je Falkao sad mnogo bliži Mančester Sitiju i da su ostali da se dogovore samo detalji.

Falkao nije u sastavu za današnji meč Monaka protiv Lila što je dodatno podgrejalo spekulacije da će napustiti klub već tokom vikenda.

Po informacijama Skaja i Arsenal je zainteresovan. Pozajmica je u pitanju, Monako je tražio 20 miliona funti za godinu i još oko 10 miliona za platu Kolumbijca.

Kako stvari stoje u trci Sitija, Reala iz Madrida i Arsenala, najmanje šansi ima Venger koji je pre par dana sam nagovestio da nema taj novac koji Falkao traži.

Siti bi mogao da ima problema sa finansijskim fer plejom, zato je za njih pozajmica odlična opcija. Sa druge strane, Real želi da ima opciju kupovine, ali Monako tvrdi pazar.

Sigurno da će Falkao napustiti Monako narednih dana. Da li Engleska ili Španija?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke